SRETNA I ZALJUBLJENA

Albina Grčić objavila fotku s dečkom nogometašem, a obožavatelji im poručili: 'Vaši osmijesi kad ste skupa su nešto najljepše na svijetu'

25.03.2021 u 17:34

Bionic
Reading

Ovogodišnja pobjednica Dore i hrvatska predstavnica na Eurosongu, Albina Grčić, uzela je predah od vježbanja za scenski spektakl koji priprema za Rotterdam i nakratko se vratila u rodni Split, gdje trenutno uživa u naručju svog dečka, hajdukovca Ivana Ćalušića

Pjevačica Albina Grčić objavila je na Instagramu fotografiju sa svojim dečkom, nogometašem Ivanom Ćalušićem i izazvala lavinu oduševljenih komentara. 22-godišnja pjevačica i nogometaš na crno-bijeloj fotografiji poziraju zagrljeni uz more, a Albina je u opisu fotografije tek kratko napisala 'home' (doma).

'Zašto ste tako slatki, znači ja ne mogu', 'Jaooo preslatki', 'Kako prekrasan par', samo su neki od komentara koji se nižu ispod fotografije.

'Al' vaši osmijesi kad ste skupa su nešto najljepše na svijetu... Ja vam samo želim sreću jer je to jedino i bitno sve ostalo imate, volim vas puno', dodao je jedan Albinin fan.

Albinina i Ivanova veza traje već dvije godine, iako poznanstvo traje otkad su bili djeca, budući da su njihove obitelji u prijateljskim odnosima.

'Znamo se još otkako smo bili djeca, njegov i moj brat igrali su nogomet u juniorima Hajduka. No, putevi su nam se razišli i spojili prije dvije godine, i od tada smo zajedno. Veliko je bogatstvo imati takvu osobu pored sebe, jedno drugo podržavamo u svojim karijerama, razmjenjujemo iskustva, savjetujemo se. I sama sam nogometno potkovana, obožavam pratiti našu reprezentaciju i ići na dečkove utkamice. Nije da glumim curu nogometaša, stvarno nisam taj đir, nego mi je baš gušt ići na njegove utakmice', izjavila je prije godinu dana za Jutarnji list.