MEghaN MARKLE

Djevojka princa Harryja otkrila dosad nepoznate detalje o sebi

03.05.2017 u 15:31

Bionic
Reading

Američka glumica Meghan Markle, poznatija i kao djevojka princa Harryja, velika je aktivistica i strastveni borac za ljudska prava. U svom posljednjem intervjuu lipanjskog izdanja časopisa Good Housekeeping, progovorila je o svojoj karijeri, ali i tome kakva je domaćica

Djevojka princa Harryja ima mnoštvo obožavatelja zahvaljujući ulozi u seriji 'Suits', a većinu je oduševila i svojom simpatičnošću, otvorenošću i stavovima.

Budući da je donedavno vodila vlastiti blog na kojem je s mnoštvom dijelila svoje modne odabire, ali i savjete o ljepoti, u svom posljednjem intervjuu progovorila je i o odjeći. Kaže da voli dodati malo osobnosti u svaki outfit.

'Moj ormar na setu serije nije striktno poslovan. Odijevanje za posao danas više ne mora biti uštogljeno. Ključ je da svemu dodate neki svoj značaj i točku osobnosti. Osobno volim kraće hlače, vegansku kožu, dobar sako i bluzu', otkriva Meghan. 

Inače, spomenuta veganska koža omiljen je materijal dizajnerice Stelle McCartney, čije se torbice i cipele često znaju vidjeti i na raznim hollywoodskim zvijezdama poput Gwyneth Paltrow, Anne Hathaway i Salme Hayek.

Kada je riječ o prehrambenim navikama mlade glumice, uglavnom preferira pečenu piletinu kojoj ne može odoljeti. 'Nema ništa toliko ukusno kao dobro spremljena pečena piletina, posebno kada želite biti domaćin ili pak idete u goste. Ponesem to i steknem mnogo prijatelja', našalila se 35-godišnjakinja, a vjerujemo da je time oduševila i svog princa.

Mnogi mediji nagađaju o prestanku njezine karijere nakon što jednom službeno uđe u kraljevsku obitelj i postane princeza. Tada će se trebati posvetiti dobrotvornom radu i djelatnostima koje se očekuju uz tu titulu. 

Prva naznaka da će se to zaista i dogoditi je gašenje njezinog bloga The Tig koji je služio kao stranica za razgovor između djevojaka. 'Danas na internetu ima mnogo ružnih stvari, pa sam pokušala stvoriti nešto što će nadahnuti, nešto uzbudljivo i ohrabrujuće', rekla je svojedobno lijepa glumica.