zgodna Nives

Djevojka Gorana Ivaniševića privlači poglede u mini haljnici

08.12.2017 u 12:55

Bionic
Reading

Voditeljica Nives Čanović, djevojka bivšeg tenisača Gorana Ivaniševića, uvijek iznova oduševi svojom zavidnom figurom i atraktivnim izgledom

Otkako je u sretnoj vezi s našim istaknutim sportašem Goranom Ivaniševićem, Nives Čanović sjaji posebnom iskrom. 

Uvijek simpatična i ugodna radijska i televizijska voditeljica, nerijetko svoje obožavatelje počasti nekom fotografijom na društvenim mrežama, kada posebno do izražaja dolazi njezina ljepota. 

Iako je se u zadnje vrijeme sve češće u centru grada može vidjeti u opuštenim šetnjama s dragim, kada je riječ o poslu, Nives si da oduška i zabljesne dozom ženstvenosti. 

Jutra na telki🎀❤ #tvhost #hrt #thursday

Objavu dijeli Nives_Canovic (@nivessimpson)

Tako je bilo i prilikom zadnjeg snimanja emisije 'HRT top 20' koju vodi od ove jeseni. Mini haljinica zanimljiva uzorka naglasila je njezine vitke i duge noge, a u prvom su planu bile i vrtoglavo visoke potpetice. 

Ready for HRT♥️ #nofilter #blackdress #nochampionsleagueforme 😂😂

Objavu dijeli Nives_Canovic (@nivessimpson)

Zarazna osmijeha, dotjerane frizure i uz minimalno šminke, Nives je spremno pozirala u prostorijama nacionalne televizije neposredno prije početka snimanja. 

  • +3
Nives Čanović i Goran Ivanišević Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL

Za svoj je izgled kao i uvijek dobila mnogobrojne komplimente. 'Zgodna, možda čak i previše', 'Hejj ljepoticee', 'Lijepa', samo su neki od komentara na njezinu Instagram profilu. 

  • +3
Nives Čanović Izvor: Pixsell / Autor: Jurica Galoic/PIXSELL

Inače, nedavno smo ju mogli vidjeti i na velikom Grašinom koncertu u Areni gdje se zabavljala upravo s Goranom. Par je u vezi godinu i pol, a  već nekoliko mjeseci ne skrivaju svoju zaljubljenost, no još uvijek nisu javno progovorili o svom odnosu i planovima za budućnost. 

Objavu dijeli Nives_Canovic (@nivessimpson)