NOVA BRINETA

Je li veza Ronalda i prodavačice u Gucciju napokon ona prava?

01.12.2016 u 09:32

Bionic
Reading

Nakon bivše španjolske misice, portugalska nogometna zvijezda Cristiano Ronaldo ponovno ljubi. Prije nekoliko dana snimljen je u pariškom Disneylandu s novom djevojkom, 21-godišnjom balerinom i prodavačicom u madridskom Gucciju Georginom Rodriguez, a potom i na koncertu pop zvijezde Justina Biebera. Nakon zajedničkih provoda vratili su se obavezama - on u svoj klub Real Madrid, a Georgina u Gucci dućan, u kojem, navodno, neće još dugo raditi budući da zbog medijske pozornosti ne može normalno obavljati svoj posao

Iako je polovicom rujna španjolski tabloid Corazón Czn objavio da portugalski nogometaš i igrač Real Madridaljubi bivšu Miss ŠpanjolskeDesire Cordero, čini se da ta veza nije bila duga vijeka. Na posljednjoj naslovnici španjolskog časopisa Hola! nalaze se ekskluzivne fotografije i priča o novoj ljubavi Cristiana Ronalda. Riječ je o 21-godišnjoj Georgini Rodriguez s kojom je nedavno snimljen u pariškom Disneylandu. Ako je vjerovati španjolskom magazinu, u vezi su već tri mjeseca, a zajedno su ih snimili i na koncertu Justina Biebera u Madridu.

Iako se Ronaldo u Disneylandu trudio biti neprepoznatljiv te se maskirao uz pomoć perike, velikih sunčanih naočala, šilterice i jakne s kapuljačom, fotografi su ga prepoznali i snimili kako izmjenjuje nježnosti s mladom balerinom i prodavačicom u madridskom Gucciju. Nogometnoj zvijezdi boravak u Parizu, odnosno Disneylandu bio je tek usputna stanica na putu do Portugala

Cristiano Ronaldo svoju je novu djevojku poveo u pariški Disneyland

O vezi Ronalda i Georgine Rodriguez prvi je pisao španjolski magazin Hola!

Novopečeni je par u dječjem zabavnom parku uživao u raznim vožnjama, a na nagovor 31-godišnjeg Ronalda, Georgina je pristala i na opasnije vožnje, iako joj, sudeći po objavljenim fotografijama, nije bilo nimalo ugodno. Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez upoznali su se u Madridu na događanju koji su organizirali Dolce & Gabbana, na kojem je atraktivna Georgina odmah za oko zapela slavnom nogometašu.

Navodno zbog velike pozornost medija koji je posljednjih dana prate u stopu, 21-godišnjakinja razmišlja o promjeni posla budući da ispred Guccijeva dućana u kojem radi danonoćno sjede paparazzi i čekaju da je snime. Lijepa Georgina baletom se počela baviti s četiri godine sa svojom sestrom, a jedno je vrijeme živjela u Londonu kako bi usavršila engleski jezik. Trenutačno živi u Madridu gdje se pokušava probiti kao manekenka.

Par se upoznao na događanju u Madridu
21-godišnja Georgina Rodriguez radi u Guccijevu dućanu


Da je njihova veza ozbiljna, tvrde i neki očevici koji su Georginu navodno već vidjeli u VIP loži nogometnog stadiona Santiago Bernabéua kako navija za svog dečka, a snimljeni su i u japanskom restoranu nedaleko od stadiona kako uživaju u romantičnim večerama. Ako ova veza potraje, bit će to prva službena veza Cristiana Ronalda nakon manekenke Irine Shayk, s kojom je prekinuo prije više od dvije godine.

❤ballet❤ #georginarodriguez

Fotografiju objavljuje Georgina Rodriguez #?? (@georginaa_rodriguez)

Njezina prva ljubav je balet

??Hacer lo que es correcto, no lo que es fácil.#georginarodriguez

Fotografiju objavljuje Georgina Rodriguez #?? (@georginaa_rodriguez)

Atraktivna Georgina odmah je zapela nogometnoj zvijezdi za oko