odgoj

Djeca Bena Afflecka i Jennifer Lopez nemaju Instagram, Jennifer Garner otkrila zašto

12.04.2023 u 10:35

  • +7

Jennifer Garner s djecom

Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bionic
Reading

Bivša supruga Bena Afflecka, glumica Jennifer Garner, otkrila je zašto misli da djeci nije mjesto na Instagramu. S time se očito slaže i Affleck koji ni sam nema profil na društvenim mrežama, ali i Lopez čija djeca također nemaju Instagram

Mnogi se pitaju kako odgojiti sretnu i zadovoljnu djecu, a u današnje vrijeme pronalazak odgovora sve je teži. Uz sve nedaće suvremenog svijeta teško je zaštititi djecu od opasnosti i nezadovoljstva, a društvene mreže uistinu su nepresušan izvor svega što bi se moglo poigrati s još mladim neoblikovanim umovima. Upravo zbog toga Jennifer Garner je odlučila da njezina djeca neće imati profile na društvenim mrežama, a objasnila je i kako im je to zabranila.

50-godišnja glumica otkrila je da je izazvala svoje tinejdžere da joj pokažu koliko društveni mediji mogu biti korisni: 'Samo sam rekla svojoj djeci: 'Pokažite mi članke koji dokazuju da su društveni mediji dobri za tinejdžere, a onda ćemo razgovarati', rekla je glumica svojim kćerima Violet i Seraphini Rose te sinu Samuelu.

S bivšim suprugom Benom Affleckom dijeli skrbništvo nad djecom, a suglasni su u mišljenju kako mladi ne bi trebali biti na društvenim mrežama. Ni sam glumac nema profil na Instagramu, dok se Jennifer Garner pridružila popularnoj društvenoj mreži kako bi promovirala svoj brend 'Once Upon A Farm'.

  • +14
Jennifer Garner Izvor: Profimedia / Autor: KRISTIN CALLAHAN / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / RW/MPI / CAPITAL PICTURES /ROGER WONG / INSTAR IMAGES

Što se tiče toga kako se nose bez društvenih medija, Garner je rekla kako je njezina 17-godišnja kći Violet zahvalna, no vidjet će kakvo će mišljenje imati Seraphina Rose i Samuel te hoće li uspjeti izdržati njihov pritisak.

Otkrila je da je djeci ipak dozvoljeno gledati Instagram jer je to mreža koja okuplja i neke poprilično duhovite sadržaje, no vlastiti profili djeci nisu dozvoljeni. Slobodni su gledati njezin profil te zajedno 'surfati' Instagramom, no još uvijek čeka da joj znanstveno potkrijepe da je to mjesto koje bi usrećilo djecu.

'Ja ne vidim ništa pozitivno za njih tamo. Mogu pogledati moje kad žele, možemo zajedno pregledati, ali ja jednostavno ne vidim pozitivno', otkrila je iskreno glumica.

Ni blizanci Jennifer Lopez nemaju vlastite Instagram profile, a poznati roditelji zaključili su da je tako najbolje za djecu.

'Čak i bez roditelja koji su poznati, brinem se da će se sva djeca morati nositi s ovim novim pritiskom', rekla je Garner otkrivši stav da društvene mreže stavljaju pred djecu golem pritisak.

  • +4
Ben Affleck i Emme Izvor: Profimedia / Autor: LaStarPixMEDIA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia