ANA OBREGON

Ovo je prava istina o Šukerovoj bivšoj djevojci i bebi koju je dobila u 69. godini života

05.04.2023 u 11:52

Bionic
Reading

Nakon što su krenule kolati informacije kako je španjolska voditeljica i bivša djevojka Davora Šukera, Ana Obregon, sa 68 godina, zahvaljujući surogat majci, dobila dijete, podigla se prava bura, da bi ona tek sada pojasnila cijelu situaciju

Svoje prvo i jedino dijete Ana Obregon dobila je 1992. s tadašnjim partnerom Alessandrom Lecquiom. Par je dobio sina Alexa, koji je 2020. preminuo od karcinoma.

Gubitak sina slomio je Anu Obregon, koja se od toga nikada nije oporavila, no prije nekoliko tjedana sve je iznenadila kada su se pojavile fotografije na kojoj je španjolska voditeljica i bivša djevojka Davora Šukera snimljena prilikom izlaska iz bolnice u Miamiju, dok u rukama drži novorođenče.

Tada se svijetom proširila vijest kako je Ana Obregon zahvaljujući surogat majci u Americi dobila kćer, koju je nazvala Ana Sandra. Malena je rođena 20. ožujka, a njezino rođenje putem surogat majke, izazvala je žustre polemike i među političkim vrhom Španjolske, koji takvo što ne odobravaju.

Obregon je isprva šutila, no sada je odlučila ispričati pravu istinu o rođenju malene Ane Sandre, priznavši kako ona nije njezina kćer, već unuka. Iako joj je sin mrtav već tri godine, dobio je dijete i to iz razloga što je, davno prije, spremio svoje spolne stanice.

'Ovo je bila Alexova posljednja želja, da dobije dijete', rekla je Ana Obregon i time riješila misterij, dodavši kako je Alex imao tri želje na samrti - stvaranje zaklade koja će istraživati lijekove protiva raka, objavljivanje knjige, koju nikada nije uspio završiti, te da osnuje obitelj.

  • +6
Ana Obregon Izvor: Profimedia / Autor: Francisco Guerra / Zuma Press / Profimedia

'Ispunjenje snova mog sina omogućilo mi je da nastavim živjeti iz dana u dan', otkrila je voditeljica za magazin Hola dodavši kako je njegovu želju da Alex ima dijete počela ispunjavati odmah po njegovoj smrti, no surogat majka nije uspjela zatrudniti iz prvog pokušaja.

'Danas kada grlim Anu osjećam kao da ljubim svog sina. Ne želim da nitko ispituje što sam napravila, jer ovo mogu razumjeti samo oni koji su pokopali svoje dijete. Moj sin je želio imati petero djece, pa možda jednog dana dođe i dječak. Kad Ana Sandra malo poraste, reći ću joj da joj je otac bio heroj i da mora biti ponosna na njega.'