TALENTIRANA GLUMICA

Ornela Vištica znala je oduvijek što želi, a prve novce zaradila je već u petom razredu

24.08.2018 u 19:09

Bionic
Reading

Lijepa glumica Ornela Vištica o svom današnjem pozivu sanjala je od malih nogu, a prve novce zaradila je kao 11-godišnjakinja recitirajući stihove Vesne Parun

U svom rodnom Mostaru Ornela je nastupala na županijskom natjecanju recitatora i odnijela pobjedu recitirajući stihove pjesme 'Ti koja imaš ruke nevinije od mojih', jedne od najistaknutijih hrvatskih pjesnikinja - Vesne Parun.

'Kad imaš samo 11 godina i nalaziš se u poslijeratnom Mostaru i recitiraš ljubavnu poeziju. Pobjediš na natjecanju i zaradiš svoj prvi džeparac', napisala je Ornela uz video svog pobjedničkog nastupa.

Ornela je prije toga podijelila sa svojim obožavateljima i jedan od svojih prvih nastupa, kao petogodišnja djevojčica, no pobjeda na županijskom natjecanju recitatora posebno joj se urezala u sjećanje, jer je nagrada od 300 tadašnjih maraka bila njezina prva novčana zarada.

'Imala sam samo 11 godina i voljela poeziju. Ljudi koji su me poznavali nisu se iznenadili kad sam u Zagrebu primljena na studij glume s 18 godina', kaže lijepa Ornela i otkriva kako je te godine upisala dva fakulteta, ali je ljubav prema glumi ipak odredila njezin daljnji put.

'Upis se činio kao nagrada za sve moje godine odrastanja na pozornici, noći uz poeziju, dramu i dijalog', kaže lijepa glumica i svojim obožavateljima na Instagramu poručuje: 'Uvijek vjerujte u svoje snove i neka vas uvijek vodi ljubav i iskrenost... i dobro pazite što želite, jer snovi su ostvarivi!'.

  • +7
Ornela Vištica Izvor: Pixsell / Autor: Zarko Basic/PIXSELL