Tuga ne prestaje

Dirljivo priznanje supruge Olivera Dragojevića: 'Čini mi se da sporo prolazi...'

28.03.2023 u 21:50

Bionic
Reading

Vesna Dragojević, supruga preminulog glazbenika Olivera Dragojević, priznala je kako joj se i skoro pet godina nakon njegove smrti teško pomiriti s činjenicom da ga više nema

Vesna Dragojević, supruga preminule glazbene legende Olivera Dragojevića, proteklog petka prisustvovala je proslavi 20. godišnjice brenda Arileo u Dioklecijanovim podrumima u Splitu, a tom prigodom dala je izjavu za In magazin u kojoj je priznala koliko tuge osjeća i skoro pet godina nakon suprugove smrti.

'Još nisam sebi stavila u glavu da se to dogodilo. S djecom sam svaki dan, brzo mi je proletjelo i onda stojim doma dva dana i čini mi se da sporo prolazi', rekla je Vesna za In magazin.

Na svojim društvenim mrežama redovito objavljuje zajedničke uspomene praćene Oliverovim tekstovima, a nedavno je napisala:

  • +14
Vesna Dragojević Izvor: Pixsell / Autor: Robert Anic/PIXSELL

'Tuga ne prestaje. Uvuče se u tebe kao sitna prašina. Razlijeva se tako gore, dolje dok ne dođe do najsitnije pore u tvom tijelu. Nevidljiva je, ali je nosiš kao najteži teret koji čovjek može izdržati.'

Vesna i Oliver u braku su bili 45 godina, a da se radilo o ljubavi na prvi pogled govori i podatak da su se vjenčali samo 10 mjeseci nakon što se upoznali. Na četvrtu obljetnicu njegove smrti otkrila je kako su 50. godišnjicu planirali proslaviti vjenčanjem u Las Vegasu, ali kako će se sada u SAD uputiti sama.