ROMANTIKE NE NEDOSTAJE

Dirljiva gesta zaručnika Jennifer Lopez: 'Toliko sam sretan što sam te našao, hvala ti što si moj život učinila ljepšim'

10.03.2020 u 14:08

Bionic
Reading

Prošlo je godinu dana od romantične prošnje na Bahamima kada je Alex Rodriguez kleknuo i svoju partnericu Jennifer Lopez upitao želi li provesti ostatak života s njim. Slavni sportaš ne krije koliki je sretnik što je 'upecao' jednu od najzgodnijih žena svijeta

'Prije točno godinu dana na plaži na Bahamima…Bio sam toliko nervozan, nervozniji no ikad prije. Toliko me nervoznim nisu činile ni profesionalne utakmice koje sam odigrao tijekom svoje cijele karijere. Kleknuo sam i postavio pitanje, a ti si rekla da', započeo je svoju emotivnu objavu na društvenim mrežama Alex Rodriguez.

Umirovljeni sportaš, zaručnik pjevačice i glumice Jennifer Lopez, pripremio je romantični video prepun zajedničkih uspomena koji su prošli u protekle tri i pol godine koliko su skupa. Video je u cijelosti pokazao svojim obožavateljima na otvorenom Instagram profilu, a svojoj Jennifer posvetio ljubavne riječi.

'Jennifer, svaki trenutak proveden s tobom je dragocjen. Ti si moj najbolji prijatelj, moja inspiracija, nevjerojatna majka i uzor svima nama. Matcha, toliko sam sretan što sam te našao i što sam s tobom. Hvala ti što si moj život učinila ljepšim. Veselim se stvaranju novih uspomena s tobom', stoji u opisu pored videa koji je pogledalo preko 300 tisuća ljudi.

Na ovaj romantičan čin povodom prve godišnjice zaruka, Jennifer je reagirala s mnogo ljubavi, također dokazujući da nikada nije bila sretnija.

Lopez, koja glasi za jednu od najljepših žena svijeta, tijekom dugogodišnje karijere bila je i ostala tiha patnja mnogih muškaraca. Šansu ljubavi dala je nekoliko puta, iza nje su tri propala braka i čak četiri puta prekinute zaruke, a tu su još neke ozbiljne veze koje su se raspale zbog nepremostivih razlika. U 51. godini izgleda sretnija no ikad te je spremna za novi brak s Alexom Rodriguezom.