TRUD SE ISPLATIO

Crveno joj baš pristaje: Jennifer Lopez još jednom pokazala trbušnjake u novoj kombinaciji za teretanu

04.03.2020 u 23:07

Bionic
Reading

Iako je bila tužna kada je čula da ipak nije ove godine zaslužila nominaciju za Oscara, Jennifer Lopez to nije spriječilo da nastavi raditi na svom besprijekornom izgledu. Još jedan dan, još jedan odlazak na trening za koji je, ovoga puta, odabrala odrezani bijeli top, ali i crvene tajice visokog struka koji su ponovno u prvi plan stavili njezine obline

Niti ovaj dan nije prošao bez odlaska 50-godišnje latino dive u lokalnu teretanu u Miamiju, na još jedan naporni trening gdje će dati sve od sebe kako bi u konačnici izgledala - savršeno.

Jennifer Lopez niti ovoga puta nije zaboravila na svoj stajling, pa je uz odrezani bijeli top i crvene tajice visokog struka na nogama imala bijele The Kooples tenisice, pogled je sakrila iza sunčanih naočala marke Quay, a iako joj skupocjena dizajnerska torbica u ovom slučaju doista nije trebala, ona ju je ipak odlučila ponijeti.

  • +6
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: MiamiPIXX / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Riječ je o torbici Valentino, iz kolekcije Candystud, čija je cijena 15.500 kuna i na kojoj s jedne strane stoji logo brenda, a s druge njezini inicijali - JLO. To nije jedini skupocjeni detalj na njoj, budući da je na ruci nosila i Cartierovu narukvicu.

Ipak, sve to palo je u drugi plan jer su ponovno svi gledali u njezino tijelo koje je redovitim vježbama, pravilnom prehranom i upornošću dovela do savršenstva, a sve je dodatno istaknula tajicama visokog struka kao i rezanim topom, zahvaljujući čemu su u prvi plan došli trbušnjaci, ali i utegnuta stražnjica.