ZVIJEZDA U MIAMIJU

Odmor od ekstenzija: Jennifer Lopez pokazala prirodne uvojke, ali i stajling u duhu 80-ih

06.03.2020 u 11:47

Bionic
Reading

Latino diva Jennifer Lopez može se pohvaliti novim unosnim modnim ugovorom s američkim brendom Coach, a u ulozi novog zaštitnog lica brenda na gradskim ulicama Miamija plijenila je pozornost u njihovoj majici s likom glazbene dive Barbre Streisand

Poznata po upečatljivim modnim izdanjima, kojim često naglašava svoju figuru pješčanog sata, 50- godišnja pjevačica i glumica Jennifer Lopez osigurala je svu pozornost na ulicama Miamija obilazeći trgovine renomiranih dizajnerskih imena. Lijepa latina uzela je predah od ekstenzija i zablistala s prirodno kovrčavom kosom.

U pratnji zaručnika Alexa Rodrigueza i prijateljica, latino diva uočena je u zanimljivoj odjevnoj kombinaciji u duhu 80-ih, kojom je istovremeno odala počast svojoj kolegici - američkoj pjevačici i glumici Barbri Streisand.

  • +5
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: MiamiPIXX/Vaem / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Riječ je o majici s potpisom američkog brenda Coach za koji J.Lo nastupa u ulozi zaštitnog lica, a nju je naglasila ispranim modelom traperica i pastelno plavim blejzerom na dvoredno kopčanje s potpisom francuske modne kuće Balmain.

Skupocjen dojam stajlinga 50-godišnja zvijezda dodatno je naglasila kultnom torbicom Birkin od pitonove kože i s potpisom brenda Hermes, uz dodatak bijelih tenisica ukrašenih cirkonima, dvobojne sunčane naočale i neizostavne naušnice ringove kojim je oplemenila frizuru nemarnih valova.

Uoči javnog pojavljivanja na gradskim ulicama Miamija, latino diva s vojskom od 115 milijuna fanova na Instagramu podijelila je video nove modne kampanje brenda Coach u kojoj nastupa u glavnoj ulozi.