KAKVA JE TO LJUBAV!

Dino Rađa opet zabavlja fanove pričom o punici, ovoga puta upleo je i plesnog partnera supruge Viktorije

tportal

Izvor: Cropix / Autor: Tomislav Kristo / CROPIX

Jedan je od najomiljenijih i na društvenim mrežama najpraćenijih hrvatskih sportskih velikana. Premda nije nedjelja, kad obično Dino Rađa stavlja postove vezane uz nastup svoje supruge Viktorije u showu 'Ples sa zvijezdama', opet je odlučio nasmijati one koji ga prate i to ponovo s punicom Mare, koja je nakon njegovih zadnjih objava, očito postala hit

Naš legendarni sportaš već je nebrojeno puta na društvenim mrežama objavljivao dirljive statuse o ljudima koje najviše voli. Među njima su definitivno i roditelji njegove supruge Viktorije Đonlić Rađa.

'Znači video s punicon je razvalija internet. Čim mi je palo na pamet zavarija san sam sa sobon od smija i zna san da će biti hit. Prije par dana dolazi mi poruka. Dobar dan. Ja san Sina i iman malu pivaru te radimo pivo koje se zove Punica. Častimo gajbon pive. Rado ću popit pa evo da se vidi da nije za*ebancija. Punica postaje planetarno popularna tako da je čak i Marko zatražija slikanje', poručio je Dino Rađa na Facebooku.

Podsjetimo, nedavno je Dino odlučio Viktorijinim roditeljima iskazati nevjerojatnu čast, onakvu kakva bi rijetko kome pala na pamet. I sam je tako napisao - neka se javi onaj tko punca i punicu toliko voli da im posveti - tetovažu.

  • +10
  • +7

Dino Rađa

Izvor: Cropix / Autor: Zeljko Puhovski / CROPIX

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!