NEPOPRAVLJIVI ZAFRKANT

Dino Rađa do suza nasmijao fanove: 'Koje osobe se svi muškarci na svitu boje?'

23.04.2019 u 10:44

Bionic
Reading

Viktorija Đonlić Rađa iz tjedna u tjedan oduševljava svojim plesačkim talentom sa svojim mentorom Markom Mrkićem u showu 'Ples sa zvijezdama'. Isto tako njezin suprug Dino Rađa ne prestaje oduševljavati duhovitim video snimkama i porukama podrške. I baš kad su se mnogi zapitali je li mu ponestalo inspiracije, on je izvadio novog 'asa iz rukava'

Najprije je Dino Rađa svojim pratiteljima na društvenim mrežama čestitao Uskrs i poručio da mu je to što mu supruga Viktorija Rađa pleše - trenutno najvažnije, a nakon showa je snimio simpatični video s Viktorijinom mamom.

'Dosta ljudi me pita di je za*ebancija od jucer. Njih dvoje nisu bili za to. Kažu biće pretjerano. Evo danas puštam making of pa procijenite kako bi ispalo. Nakon Mirka Filipovića trebalo je izmisliti nešto iznad, a to je nemoguće, skoro nemoguće. Koje osobe se svi muškarci na svitu boje? Naravno ženine mame to jest PUNICE', poručila je košarkaška legenda.

Bivši hrvatski košarkaški reprezentativac, a danas predsjednik Stručnog savjeta HKS-a Dino Rađa svoju suprugu Viktoriju bori u plesnoj avanturi svake nedjelje u studiju.

  • +10
Dino Rađa Izvor: Cropix / Autor: Zeljko Puhovski / CROPIX