SASVIM ISKRENO

Dino Jelusić o odnosu s Tarom: Ponosan sam na svoju partnericu što smo ovako daleko dogurali ali..

15.04.2019 u 18:57

Bionic
Reading

Osim pjevačkim sposobnostima i nevjerojatnim skladom kojim odišu na pozornici, Dino Jelusić i Tara Thaller gledatelje i javnost zaintrigirali su navodnom kemijom o kojoj mediji bruje. Kako na sve to gleda mladi glazbenik, otkrio je u novom postu na društvenim mrežama

Predzadnji nastup pred veliko finale showa ‘Zvijezde pjevaju’ ponovno je bio sjajan za Dinu Jelusića i Taru Thaller. U subotu su otpjevali rock'n'roll pjesmu 'Can't Buy Me Love' koja im je donijela maksimalnih 40 bodova i ponovno potvrdila da su jedan od najizglednijih pobjednika natjecanja.

Iako bi takav scenarij trebao usrećiti mladog glazbenika, Dinu je na povratku kući iz studija HRT-a dočekalo neugodno iznenađenje zbog kojeg se oglasio putem Facebook profila.

  • +21
Polufinale showa Zvijezde pjevaju Izvor: HRT / Autor: Dario Njavro

‘Dođem doma s HRT-a i krcati inboxi s ovim člankom, dakle... Apsolutno nemam komentara, ovo je toliko smiješno da je zapravo tužno. Neugodno mi je da me se povlaći po medijima za ovakve bizarne i glupe stvari. Molio bi sve vas koji me znate i pratite moj rad da zaobilazite ovakve članke. Često ljudima dojade ličnosti o kojima se ovako piše. Ovo nema veze sa stvarnošću i ne želim na ovakav način biti u medijima. Tu sam zbog pjevanja i jedino me to zanima. Ponosan sam na svoju partnericu što smo ovako daleko dogurali ali portalima to očito nije bitno pa se traži žutilo - koje u stvarnom svijetu ne postoji, kao što je i ovo glupost. Toliko od mene, hvala svima na podršci’, napisao je ljutito Dino kojem je dojadilo da se u medijima priča samo o njegovoj kemiji sa zgodnom Tarom.

Inače, za tportal je prije nekoliko dana progovorila i Thaller koja je itekako nahvalila svog mentora.

'Naučila sam, bar se nadam, nositi se s tremom tijekom nastupa uživo. Definitivno mi je Dino pomogao u pjevanju i doradio finese. Ne znam uopće kako u jednu rečenicu skupiti sve njegove savjete. Najviše mi je pomogao u tome da se opustim, da zaoblim glas, da pazim na završetke fraza’, rekla je simpatična 21-godišnjakinja pa dodala: 'Mislim da stvarno je do spoja s Dinom. Oboje smo pričali da vjerujemo da ne bi bilo ovako da smo dobili nekog drugog mentora ili kandidata. Oboje smo mladi tako da mislim da je to isto igralo veliku ulogu.'