NOVA STARA ZVIJEZDA

Dino Jelusić: 'Nije mi pobjeda na umu i ne želim o tome razmišljati'

13.03.2019 u 13:42

Bionic
Reading

Većina ljudi glazbenika prepoznaje ga kao klinca koji je pobijedio na prvom dječjem Eurosongu i vrsnog vokalistu HRT-ove 'A strane', a sad se kao najmlađi mentor u showu 'Zvijezde pjevaju' Dino Jelusić uz glumicu Taru Thaller pokazao kao najveći favorit showa. Mladi talentirani umjetnik kojeg hvali i struka i publika, u trenutcima slobodnog vremena je pričao za tportal

Budući da pjeva od svoje pete godine, ne iznenađuje činjenica da svojim vokalnim sposobnostima osvaja Hrvatsku i svijet. Trenutno svoju pjevačku kvalitetu pokazuje u showu 'Zvijezde pjevaju', a da su on i Tara Thaller od prve emisije kliknul i sjajno se vokalno nadopunjavajući govori u prilog to što su mnogima favorit, pa čak i kolegama s kojima se natječu. Zanimalo nas je je li Dino Jelusić to očekivao.

'Nisam, sve do trenutka dok Tara i ja nismo napravili prvu probu i dok nije otpjevala 'Think' od Arethe. Onda sam ostao paf i osjetio da bi mogli daleko, ali sad je prerano za pričati o tome, nije mi pobjeda na umu i ne želim o tome razmišljati. Ekipa je super, zabava je super i to je trenutno svima nama najbitnije', poručio je.

S 21-godišnjom Tarom je odmah posao prijatelj i sretan je što je nju dobio kao zvijezdu. 'Super se slažemo otpočetka, ona je kraljica i jako normalna cura. To je danas abnormalno jer svi koji nešto naprave od sebe u tim godinama visoko polete. Nisam se nadao takvoj pjevačici, mislio sam da ću actually morati nešto raditi s njom', kaže kroz smijeh. 

Pitali smo ga što kao mentor smatra da njegovoj partnerici u showu najviše leži od glazbenih stilova.

'Ovaj stil tipa Arethe joj super leži, gdje je sve up-tempo i u toj visokoj lagi. I mjuzikl joj dobro leži, to nas čeka u budućnosti ove emisije, ako dođemo tako daleko', iskren je 26-godišnjak.

Ispričao je što je presudilo tome da uđe u show s obzirom na obaveze s bendovima s kojima nastupa i ostale profesionalne projekte. 'Odmah sam prihvatio, nisam nikad nikoga mentorirao i htio sam to probati.'

Priznao je tko im je najveća konkurencija. 'To se svaku emisiju mijenja, sudeći po prve dvije Jelena & Borko i Goran & Ella su nam za petama. (smijeh)Ali to sve se može jako lako promijeniti', kaže Dino.

Čim završi show 'Zvijezde pjevaju' opet ide u Ameriku, gdje će snimati spot i album, a nastupat će u Poljskoj. Za kraj je otkrio kako trenutno usklađuje brojne obaveze.

'Trenutno najviše radim na 'Zvijezde Pjevaju', završavam album s George Lynchem i onda se bacam na druga dva koja bi trebala 2020 izaći. I nakon 'Zvijezda' imam Uskršnji koncert s Crnim Perjem, pa idem u Milano na pregovore za buduću turneju Animal Drive, i onda Amerika, pa Poljska – dobrotvorni koncert u čast Ronnie James Dia', pohvalio se.

  • +3
Dino Jelusić Izvor: Pixsell / Autor: Zarko Basic/PIXSELL