MILJENICI PUBLIKE

Tara Thaller o tajni uspjeha u showu: 'Stvarno je do spoja s Dinom, ne bi bilo ovako da smo dobili nekog drugog mentora ili kandidata'

12.04.2019 u 11:39

Bionic
Reading

U susret novoj emisiji pjevačkog showa 'Zvijezde pjevaju' razgovarali smo s talentiranom glumicom Tarom Thaller koja nam je otkrila što pripremaju za subotu, u kojem se žanru najbolje snalazina i na čemu je najviše zahvalna svom mentoru Dini

Od prve emisije HRT-ova showa 'Zvijezde pjevaju' Tara Thaller i Dino Jelusić glavni su favoriti i miljenici publike. Okušali su se u mnogim žanrovima i pokazali talent, znanje i nevjerojatnu kompatibilnost. Dok se priča o njihovoj kemiji i simpatijama koje su razvili jedno prema drugome, ovo se dvoje mladih ljudi ipak koncentrira isključivo na nove nastupe.

Zgodna 21-godišnjakinja za tportal je ispričala koja je najbitnija star koju je naučila od svog mentora.

'Naučila sam, bar se nadam, nositi se s tremom tijekom nastupa uživo. Definitivno mi je Dino pomogao u pjevanju i doradio finese. Ne znam uopće kako u jednu rečenicu skupiti sve njegove savjete. Najviše mi je pomogao u tome da se opustim, da zaoblim glas, da pazim na završetke fraza', priča nam simpatična Tara te dodaje kako vjeruje da njezin uspjeh ne bi bio ovakav da je dobila nekog drugog mentora.

  • +3
Tara Thaller Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo- RTL

'Mislim da stvarno je do spoja s Dinom. Oboje smo pričali da vjerujemo da ne bi bilo ovako da smo dobili nekog drugog mentora ili kandidata. Oboje smo mladi tako da mislim da je to isto igralo veliku ulogu.'

Dok pripremaju novi nastup i to s temom rock and rolla za koji je pjesmu odabrao Dino, ovom duetu pjevačke ponude dolaze sa svih strana. U četvrtak navečer angažirali su ih na zabavi Cosmopolitan magazina u Hugo's baru.

'Mislim da su nas odabrali jer smo i Dino i ja bili u časopisu i s obzirom na to da smo aktualni, a ako me pitate bi li se okrenula tom poslu, mislim da su ta dva posla usko vezana, ali za sada nemam planove posvetiti se samo glazbi', rekla je skromno Thaller.

  • +16
Zvijezde pjevaju Izvor: Promo fotografije / Autor: Dario Njavro (HRT)

Iako su najizgledniji kandidati za pobjedu u showu i glavni favoriti, plavokosa glumica uopće o tome ne želi ni razmišljati.

'Pokušavam ništa ne očekivati da se ne bi razočarala. Meni je zapravo najbitnije bilo da što više pjevam i da skupim što više iskustva, a tko će biti pobjednik je ipak najmanje bitno u cijelom showu', zaključila je Tara, zadovoljna u kojem smjeru ide njezina karijera nakon pojave na HRT-ovom projektu.

  • +32
Zvijezde pjevaju - 6. emisija Izvor: Promo fotografije / Autor: Dario Njavro za HRT

'U pamćenju su mi ostali drugi nastup kad je bio soul te rock & roll. Bez obzira na komentare žirija tada smo se uspjeli zabaviti pa mi je bilo jako drago. Također mi je i zadnji nastup swinga bio super', objasnila je Tara.