ČISTA DESETKA

Dino Jelusić dobio pohvale od inače stroge Martine Tomčić Moskaljov

01.04.2019 u 10:12

Bionic
Reading

Operna pjevačica i suvlasnica škole pjevanja koju je šira javnost upoznala kao članicu žirija 'Zvijezde pjevaju' te 'Supertalenta' poznata je po svojim britkim komentarima. Martina Tomčić Moskaljov ovaj put nije štedjela lijepe riječi za Dinu Jelusića koji s Tarom Thaller slovi za najvećeg favorita showa 'Zvijezde pjevaju'

Nagrađivana mezzosopranica, suvlasnica škole pjevanja Husar&Tomčić već neko vrijeme je aktivna na društvenim mrežama, te se obožavateljima povremeno javlja na Instagramu. Kako je nastavila pratiti show u kojem je svojedobno žirirala na svom profilu je pohvalila jednog od najvećih favorita showa, Dinu Jelusića koji je njezinu objavu podijelio sa svojim fanovima.

'Pojma nisam imala kako Dino Jelusič pjeva. Odlični oboje! Zapravo, iako me se ne pita čista desetka', poručila je Martina Tomčić Moskaljov.

Tara Thaller i Dino Jelusić i proteklog vikenda nastavili su oduševljavati publiku svojim izvedbama. Ovog puta s vokalno zahtjevnom pjesmom 'Rock and Roll' grupe Led Zeppelin. Premda je u rocku Dino 'doma' i očekivano je sjajno izveo tu skladbu, mlada glumica je pokazala kako nema žanra u kojem se vokalno ne snalazi.

  • +27
Show Zvijezde pjevaju napustili Ella i Goran! Izvor: HRT / Autor: DARIO NJAVRO (HRT)