BROJI SITNO

Diletta Leotta pokazala kako izgleda u devetom mjesecu trudnoće

01.08.2023 u 10:12

Bionic
Reading

Ona je vjerojatno najpoznatija, ali i najzgodnija sportska novinarka na svijetu, stoga ne čudi interes javnosti za privatnim životom Dilette Leotte koja odbrojava dane do trenutka kada će po prvi puta postati majka

U devetom mjesecu trudnoće Diletta Leotta pozirala je na Siciliji za svoj Instagram profil, kako bi njezinih 8.7 milijuna vjernih pratitelja moglo vidjeti kako sjajno izgleda svega nekoliko dana prije poroda.

Najpoznatija, ali i jedna od najljepših sportskih novinarki na svijetu pozirala je u narančastom bikiniju, koji je samo dodatno naglasio njezin preplanuli ten, a u opisu fotografije otkrila je i kako je tijekom trudnoće dobila samo 10 kilograma.

Fotografiju je u kratkom roku lajkalo više od 400 tisuća ljudi, a oko 2000 njih ostavilo je i komentar u kojem su se nizali komplimenti.

Da je trudna, Diletta Leotta otkrila je prije nekoliko mjeseci, uz emotivni video na kojem se ona i nogometaš Loris Karius grle, ljube i plaču od sreće.

  • +22
Diletta Leotta i Loris Karius Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

'Moramo nešto reći... Ali, jeste li to već znali? Prštimo od sreće! Ja i moj trbuh. Uskoro će nas biti troje', napisali su tada u opisu videa.

Plavokosa ljepotica već je neko vrijeme u vezi s njemačkim vratarom Lorisom Kariusom (29) koji trenutačno igra u engleskom Newcastleu.