SAMO PRIJATELJI ILI?

DiCaprio je novim druženjem s Irinom Shayk u Cannesu 'potpalio' šuškanja o njihovoj vezi

26.05.2023 u 10:53

Bionic
Reading

Prva naklapanja da je Leonardo DiCaprio 'bacio' oko na Irinu Shayk krenula su još u travnju, kada je u kalifornijskoj dolini Coachella održan već tradicionalni glazbeni festival koji ne propuštaju ni slavne face. Njih dvoje tada su snimljeni u prisnom druženju, a sve se nastavilo ovih dana u Cannesu

I ovogodišnja Coachella bila je pod povećalom javnosti, a svi su čekali doznati tko je 'bacio oko na koga'. U moru avantura i druženja, svjetskim medijima 'za oko je zapelo' druženje najpoznatijeg holivudskog neženje Leonarda DiCaprija i bivše životne partnerice njegovog dobrog prijatelja Bradleyja Coopera, Irine Shayk.

A da očito tu 'ima nečeg' potvrdilo se tijekom posljednjih dana na Filmskom festivalu u Cannesu, gdje je, prema pričama dobro upućenih, Leonardo DiCaprio većinu vremena, kada nije bio posvećen promoviranju svog novog filma, djelo Martina Scorseseja 'Killers Of The Flower Moon', bio upravo s 37-goidšnjom atraktivnom Ruskinjom.

Irina Shayk Izvor: Profimedia / Autor: Piovanotto Marco/ABACA / Abaca Press / Profimedia

48-godišnji vječiti holivudski neženja tako je viđen s Irinom Shayk na rođendanskoj proslavi Naomi Campbell, a ruski supermodel s njujorškom adresom bila je jedna od uzvanica na premijeri DiCaprijevog filma.

sviđa li vam se?

Izgleda neprepoznatljivo: Irina Shayk iznenadila posve novim lookom

Pogledaj galeriju

Službeno su 'samo prijatelji', a ono zbog čega je mala vjerojatnost da će se neka ozbiljna veza tu razviti je i činjenica da je sa 37 godina Irina Shayk malo 'prestara' za DiCaprija, čije su sve dosadašnje djevojke bile mahom mlade. U trenutku kada napune 25 godina, DiCaprio prekida vezu, bez obzira na sve.