IRINA SHAYK

Nije li prestara za njega? Leonardo DiCaprio ‘bacio’ oko na slavnu Ruskinju

17.04.2023 u 15:03

Bionic
Reading

I ovaj je travanj u kalendaru bogatih i slavnih zaokružen crvenom bojom, budući da upravo u tom mjesecu kalifornijska dolina Coachella tradicionalno postaje glazbeno središte svijeta. A upravo tamo u prisnom su druženju snimljeni najpoznatiji holivudski neženja i slavna ruska manekenka

Kalifornijska dolina Coachella tradicionalno u travnju postaje glazbeno središte svijeta, a dobroj atmosferi i odličnoj glazbi ne modu odoljeti ni brojna poznata lica koja su se i ove godine u velikom broju okupila na festivalu. Modeli Stella Maxwell i Alessandra Ambrosio bili s među slavnim licima koja su se pojavila prvog dana festivala, a našli su se tamo još i Bebe Rexha, Kate Hudson, Tyga, John Legend i brojni drugi.

No, svjetskim medijima 'za oko je zapelo' druženje najpoznatijeg holivudskog neženje Leonarda DiCaprija i bivše životne partnerice njegovog dobrog prijatelja Bradleyja Coopera, Irine Shayk.

Njih dvoje viđeni su u povećem društvu kako se dobro zabavljaju do ranih jutarnjih sati, a paparazzi su ih uspjeli snimiti i kada joj DiCaprio pokušava nešto došapnuti na uho.

Ono što je bilo 'jasno kao dan' je da DiCaprio nije mogao skinuti pogled s atraktivne Ruskinje, no mnogi korisnici društvenih mreža odmah su jasno zaključili kako od ove ljubavne priče neće biti ništa, budući da je Irina Shayk 'prestara' za najpoznatijeg holivudskog neženju.

VAŽNO JE BITI VIĐEN

Nema tko se nije pojavio na Coachelli: Razvikani festival magnet je za poznata lica

Pogledaj galeriju

Naime, Irina Shayk je još u siječnju napunila 37 godina, a poznato je da je holivudski glumac sve svoje dosadašnje ljepotice ostavljao prije negoli bi na torti puhnule u 25 svjećica.