kod poznate glumice

Demi Moore otkrila kako je bilo raditi sa Swayzejem, ali i čime je šokirala Cruisea

09.02.2024 u 14:53

Bionic
Reading

Brojne su glumice gostovale kod Drew Barrymore pa su se zajedno prisjetile života u dvadesetima, a Demi Moore iskoristila je priliku da otkrije što je prvo pomislila kad je ugledala Patricka Swayzeja

Crnokosa glumica jedna je od holivudskih ikona, a u svojoj je karijeri surađivala s brojnim zvijezdama iz svijeta filma. Demi Moore gostovala je kod svoje kolegice Drew Barrymore te joj je otkrila kako je bilo surađivati s najvećim facama kao što su Tom Cruise i Patrick Swayze!

Kao tada 30-godišnja glumica bila je na svom vrhuncu karijere tako da nije mogla propustiti audiciju za film 'A Few Good Men', čak iako je bila trudna!

Godine 1992. Demi je stigla na audiciju, a otkrila je i kako: 'Prvo, morala sam na audiciju za A Few Good Men... Jedino što sam bila sedam i pol mjeseci trudna pa sam morala ići gegajući se.'

U tom je filmu surađivala s Tomom Cruiseom koji je za svoje ostvarenje bio nominiran za Zlatni globus. Priznala je da je Cruise bio šokiran što je stigla na audiciju u tako visokom stupnju trudnoće, a najveći dojam na nju je ostavio Jack Nicholson kojeg je nazvala kultnim glumcem.

'Gledala sam ovog kultnog glumca, ovog glumca prema kojem sam odrasla s takvim poštovanjem, radi punom parom izvan kamere cijeli dan. Bilo je to nešto što me jednostavno dirnulo i ostalo u meni o važnosti načina na koji se pokazujemo jedni drugima', komentirala je Nicholsona glumica.

Dotaknula se i svoje suradnje s Patrickom Swayzeom na setu 'Duha'.

'Prva stvar koja mi je upravo pala na pamet bila je da sam prvi put upoznala Patricka Swayzea i pokušavala sam shvatiti njegovu stvar, a onda je skinuo majicu', našalila se Moore otkrivši da su joj njegovi mišići otkrili zašto svi tako padaju na njegov šarm.

Čitav je film 'Duh' ispunjen brojnim ikoničnim scenama, a najpoznatija je ipak ona u kojoj Moore i Swayze skupa oblikuju glineni vrč. I sam je glumac svojedobno priznao da ta scena ima posebno mjesto u njegovoj karijeri, a Moore je sada priznala kako još uvijek ima svoje male posude koje je tada oblikovala.

  • +3
Demi Moore Izvor: Profimedia / Autor: Kristin Callahan / Shutterstock Editorial / Profimedia