dugogodišnje prijateljstvo

Beckhamovi su pobjegli od Toma Cruisea, ali Katie Holmes drže blizu već 20 godina

09.02.2024 u 10:40

Bionic
Reading

Katie Holmes i Victoriju Beckham smatramo modnim ikonama, a dvije dame već su dvadeset godina bliske prijateljice. Iako njihovih novijih zajedničkih fotografija nema puno, pojavljivanje Katie Holmes na predstavljanju nove kolekcije s potpisom bivše 'Spajsice' pokazuje kako i dalje dijele čvrsto prijateljstvo

Hollywood vode moćni ljudi, a jedan od najmoćnijih tada bio je Tom Cruise koji je Beckhamove upoznao s brojnim zvijezdama u Americi. Iako su i Victoria Beckham i David Beckham tada bili svjetski poznate zvijezde, vrata američkog visokog društva otvorio im je upravo Cruise koji ih je zvao na razne zabave kao što su one organizirane nakon Oscara i prestižne MET gale. Prijateljstvo je puklo, no Beckhamovi su zadržali odnos s Tomovom bivšom suprugom Katie Holmes koja je i danas bliska prijateljica s Victorijom.

Obitelj poznatog glumca i obitelj poznatog nogometaša bile su vrlo bliske, a David je čak trenirao i Tomova sina Connora kojeg je dobio u braku s Nicole Kidman, a Katie i Victoria dijelile su majčinska iskustva i interes za modu. Zajedno su se pojavljivale u prvim redovima modnih pista diljem svijeta, a isto čine i danas.

Prije samo nekoliko dana Victoria i Katie opet su se pojavile zajedno, i to na događaju od velike važnosti za poznatu dizajnericu!

Naime, Victoria je prije par dana predstavila svoju novu kolekciju satova u suradnji sa švicarskim brendom Breitling.

Veliki trenutak u kojem Victoria širi svoje modno carstvo na ovako luksuzne modne dodatke podržala je i Katie Holmes čime je pokazala da je i dalje jedna od glavnih navijačica popularne dizajnerice te da Victoria uvijek može računati na njezinu podršku.

Iako se danas rijetko pojavljuju u zajedničkom društvu, izvori otkrivaju kako su pokazale da su i dalje jako bliske.

Osim što su se zbližile tijekom obiteljskih druženja, Victoria je bila oslonac poznatoj glumici kada je prolazila kroz tešku rastavu s Cruiseom. Sama Kate otkrila je kako je to razdoblje bilo obilježeno stalnim medijskim nadzorom, brigom o djevojčici Suri, ali i vrtuljkom emocija kroz koje je prolazila.

KATIE HOLMES

Izgleda sjajno: Odbacila traperice i sambice te se pomno dotjerala za večernji izlazak

Pogledaj galeriju