JEDVA JE PREŽIVJELA

Demi Lovato otkrila strašne detalje svog predoziranja nakon čega je doživjela tri moždana i jedan srčani udar

18.02.2021 u 12:35

Bionic
Reading

Da sada žali zbog svih počinjenih pogreški, posebice predoziranja 2018. godine, Demi Lovato dala je jasno do znanja u svom najiskrenijem intervjuu

'Imala sam tri moždana udara i jedan srčani. Liječnici su rekli da imam još pet do 10 minuta', riječi su to koje je 28-godišnja pjevačica Demi Lovato novinarima uoči objavljivanja 'Dancing With the Devil', koji će premijerno biti prikazan na YouTubeu 23. ožujka.

Iako je govorila do sada otvoreno o svojim ovisnostima i porocima, isto je tako rekla kako ima još puno detalja koje javnost ne zna o njezinom predoziranju kao ni o svemu što je tome prethodilo.

Kako se mnogi još uvijek sjećaju, 2018. bivša zvijezda Disney Channela pronađena je bez svijesti u svom domu na Hollywood Hillsu, nakon što je uzela umalo fatalnu kombinaciju opijata i fentanila. Bilo je to tek nekoliko tjedana nakon što je objavila svoju pjesmu 'Sober', u kojoj je iskreno progovorila o posrtanju, nakon što je šest godina provela bez kapi alkohola.

  • +6
Demi Lovato Izvor: Profimedia / Autor: PAUL BUCK

'Proteklih nekoliko godina čula sam mnogo priča o svom životu i onome što ljudi misle da se dogodilo. Željela sam da moji obožavatelji znaju što je istina. Imam oštećenja mozga i još osjećam posljedice', otkrila je novinarima Demi Lovato dodajući da zbog slabijeg vida više ne želi voziti ni automobil.