PROPALO JE SVE

Zaruke su bile kratkoga vijeka: Nakon samo dva mjeseca Demi Lovato ponovno je sama

25.09.2020 u 09:28

Bionic
Reading

Čini se da sve što je lijepo, kratko traje, barem u slučaju pjevačice Demi Lovato i njezina donedavnog zaručnika Maxa Ehricha. Iako su trebali početi planirati vjenčanje, odlučili su krenuti svatko svojim putem i time iznenadili sve

Nakon brzinskih zaruka, koje su se dogodile u srpnju nakon samo šest mjeseci veze, iste su sada i okončane. Demi Lovato i Max Ehrich raskinuli su zaruke nakon što nisu uspjeli riješiti probleme koji su im se u posljednjim tjednima, nakon što su se iz karantene vratili na posao, nakupili.

'Demi i Max su doslovce provodili 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu. Živjeli su u tom svom balončiću bez ikakvog stresa i sve im je bilo zabavno. Sada, kada su se vratili svojim poslovnim obvezama, svatko na svojoj obali, počeli su i sukobi. Maxa je ponijela sva ta slava, a sada ga je zaokupio Hollywood', otkrio je izvor blizak paru uz napomenu kako je 28-godišnja pjevačica trenutno u Los Angelesu, dok godinu dana stariji glumac snima u Atlanti.

Iako je prekid i raskid zaruka posljednje o čemu je Lovato razmišljala, na kraju se ipak s time pomirila. Kako je otkrio izvor, za pjevačicu je bilo itekako teško donijeti odluku da raskine zaruke:

'Demi i Max odlučili su krenuti svatko svojim putem kako bi se fokusirali na vlastite karijere. I dalje poštuju i vole jedno drugo i uvijek će cijeniti vrijeme provedeno zajedno.'

Par se zaručio 22. srpnja, samo četiri mjeseca nakon što je magazin People otkrio da su započeli svoju vezu, a glumac je pjevačicu zaprosio na plaži u Malibuu s blještavim dijamantnim prstenom, za koji je zaslužan dizajner bogatih i slavnih Peter Marco.