nedjeljom u 2

Davorin Bogović o dva Kazališta, Houri i Prijović: Neke stvari ja ne računam pod glazbu, a prolaze izvrsno

29.10.2023 u 15:37

Bionic
Reading

U emisiji Nedjeljom u 2 gostovao je pjevač Davorin Bogović. Između ostalog, govorio je u čemu je razlika između starog i novog Prljavog kazališta, što misli o Jasenku Houri te je li kupio karte za koncert Aleksandre Prijović

Gost se na početku šaljivo osvrnuo na pripremu za emisiju kada se radi o higijeni, piše HRT.

"Na nogama imam cipele od dva broja, veći i manji, veći su kada su dugi nokti, a manji kada su odrezani", rekao je.

Naglasio je kako s ljudima voli komunicirati "na ti".

"Htio sam na ti, jer uvijek cijenim, za mene najbolju fizuru HRT-a, jer se slično češljamo. Možemo i reći da su u emisiji 2Cellos," kazao je. Reagirao je na pitanje gledatelja, koji je ustvrdio da je u emisiju pozvan da bi kritizirao druge kao "korisni idiot".

"Mene kao korisnog idiota? To mora biti malo na nečem teškom. Ići raditi emisiju samo da bio gost mogao kritizirati nekog drugog. To je bolesno malo", našalio se.

Je li kupio kartu za koncert Aleksandre Prijović?

Bogović se osvrnuo i na pjevačicu Aleksandru Prijović koja je rasprodala četiri zagrebačke arene, a započela je i s prodajom karata za petu.

"Kupio sam red, cijelu jednu arenu, jedna je samo za mene. Da mi nisi maloprije rekao tko je to, ali pet arena, netko za koga ja nisam čuo", zapitao se.

Ustvrdio je kako je u njemu problem da nije čuo za ovu pjevačicu. Dodao je da kod publike "prolaze grozne stvari".

"U meni je problem (da nisam čuo). Ja sam problematičan. Zar nije problematično cijeli život baviti se rock 'n rollom, a cijeli život pokraj tebe prolaze neke druge stvarni, grozne stvari prolaze kod publike", zaključio je.

"Neke stvari ja ne računam pod glazbu, a prolaze izvrsno", dodao je.

Na pitanje je li zbunjujuće da postoje dva Prljava kazališta, Bogović je odgovorio kako nije te da "nemaju dodirnih točaka".

"Nije zbunjujuće, Hrvatska je umjesto jednog albuma dobila dva albuma. Potpuno je različito jedno i drugo kazalište. Nema nikakvih dodirnih točaka. Publika se može opredijeliti, ili će slušati oba kazališta ili jedno ili drugo", rekao je.

Više čitajte ovdje.