matthew perry

Godinama je bio zaljubljen u Jennifer Aniston, a patio je i za Julijom Roberts

29.10.2023 u 12:16

Bionic
Reading

Prerano preminulom glumcu Matthewu Perryju uloga u seriji 'Prijatelji' promijenila je čitav život. Osim što je preko noći postao popularan kao duhoviti Chandler Bing, na setu serije upoznao je i dvije dame koje su ga oduševile

U posljednje vrijeme brojni poznati pišu svoje memoare, a isto je učinio i Matthew Perry koji je u djelu 'Friends, Lovers and Big Terrible Thing' otkrio mnoge dotad nepoznate detalje iz svog privatnog i ljubavnoga života. Osim što je čitateljima opisao svoju borbu s ovisnošću, priznao je i da je dugo bio zaljubljen u Jennifer Aniston s kojom je dijelio set kultnog sitcoma.

Aniston je upoznao prije početka snimanja te se odmah zaljubio. Zajedničko vrijeme na setu nije mu pomoglo te se zaljubljenost nije smanjivala pa su, kako je priznao, snimanja znala biti uistinu teška.

Jednom ju je prilikom i pozvao na spoj, no ona je odbila uz izjavu da želi biti njegova prijateljica. Pogođen joj je odgovorio da oni ne mogu biti prijatelji, no to nije bila istina...

'Ona je bila ta koja je najviše pružila ruku. Znate, zaista sam joj zahvalan na tome', napisao je u memoarima prisjećajući se svoje borbe s alkoholizmom i teškom razdoblju za njega i njegove bližnje.

'Oni su imali razumijevanja i bili su strpljivi. To je poput pingvina. Pingvini, u prirodi, kada je jedan bolestan ili kada je jako ozlijeđen, drugi ga pingvini okruže i podupru. Hodaju okolo dok taj pingvin ne počne hodati sam. To je nešto što su oni učinili za mene', emotivno je opisao mračne trenutke svog života.

U svojim memoarima Perry je pisao i o vezi s Julijom Roberts.

Njihova romansa započela je 1995. godine u razdoblju kada je Roberts snimala 'Everyone Says I Love You', a on glumio Chandlera. Međutim, stalno su si slali pisma i izmjenjivali doživljaje, a pokušao ju je šarmirati i poslavši joj ruže s porukom u kojoj je pisalo: 'Jedina stvar koja je uzbudljivija od mogućnosti da ti sudjeluješ u seriji je da konačno imam izgovor za poslati ti cvijeće.'

Međutim, glumac je prekinuo njihovu romansu zbog problema s mentalnim zdravljem.

'Nisam bio dovoljan. Nikad ne bih mogao biti dovoljan. Bio sam slomljen, savijen, nedostojan ljubavi. Dakle, umjesto da se suočim s neizbježnom agonijom gubitka, prekinuo sam s prekrasnom i briljantnom Julijom Roberts. Možda je smatrala da se druži s TV tipom, a TV tip sada prekida s njom. Ne mogu opisati izraz zbunjenosti na njezinu licu', prisjetio se Perry u memoarima koje je objavio prošle godine.

  • +23
Matthew Perry Izvor: Profimedia / Autor: © John Wells Productions / WARNE / AFP / Profimedia