neuništivi rocker

Davor Gobac o svojoj mladolikosti: 'Mislim da bi svakom čovjeku koji prođe pedesetu bilo pametno da vježba'

20.07.2020 u 13:55

Bionic
Reading

Psihomodo Pop nedavno je izbavio singl 'banana', a njihov frontmen kaže da pjesma govori o okusu banane, ali da kad je o trenutnoj epidemiološkoj situaciji riječ, vidi da smo u sve većoj banani s brojem zaraženih. On prkosi tome tako da nosi masku i izlazi što manje, a otkriva da je za njegov dobar izgled zaslužna redovita tjelovježba

'Imamo dogovoreno dosta koncerata za ovo ljeto, već je prva runda tih koncerata i otkazana, a sad je ponovo dogovoreno, a što će se dalje događati sa situacijom oko virusa, nemam pojma. Mi ćemo svakako svirati ako će to biti moguće i tako mislimo provesti ljeto, a ako se to ne dogodi, onda ćemo ga provesti nekako drukčije', ispričao je Davor Gobac za Slobornu Dalmaciju.

Danas, kaže manje tulumare nego prije 30 godina i ne samo zato što to godine ne dopuštaju. 'Mi smo se istulumarili u svojoj karijeri zbilja za tri života, tak da sad to onak' izgleda profesonalnije, a zapravo je nešto mirnije, ali zna biti isto jako zanimljivo i mislim da zvučimo u zadnjih par godina bolje nego ikad', smatra Gobac.

U kućanskim je poslovima s cilindrom na glavi, s maramom oko vrata i naočalama na licu, otkrio je - uvijek spreman za pohanje i kuhanje i dobru zafrkanciju. 'Nisam sam sebe baždario da pod reflektorima izgledam ovak', a onda kad se zgase reflektori, onda da izgledam onak. Ja sam jednostavno takav kakav jesam i zapravo nemam nekakve specijalne maske za reflektore', poručio je.

Progovorio je i o svojoj mladolikosti i zdravom načinu života.

'Moram reći da idem već dosta godina vježbati ujutro jer to trebam, ali imam i problem s diskovima pa moram vježbati da me ne bi uhvatio išijas, a jedem sve. Znam otići i u McDonald's kad sam gladan, a ak' nemrem pojest normalan ručak, pojedem ja nekaj i na brzinu. Nemam nekakvu strogu, zdravu prehranu. Ako mogu jest dobro, jedem dobro. A što se tiče vježbanja, mislim da bi svakom čovjeku koji prođe pedesetu bilo pametno da vježba jer zbilja psihički se čovjek totalno drukčije osjeća kad vježba', poručuje glazbenik.

View this post on Instagram

🎵🎸🎵

A post shared by dado (@dado.bobac) on

U slikarstvu i glazbi mu se dosta toga ostvarilo. 'Ali kak' se veli, nekakvih drugih ambicija prevelikih u nekim smjerovima i nemam – to što sam glumio, glumio sam iz čiste znatiželje, ali nikad nisam imao nekakvu želju postati glumac', ističe. Na pitanje koje mu je novo ime 'zapelo za uho' na domaćoj sceni, rekao je da je to Vinko Ćemeraš, njegov 'štićenik' i pobjednik showa 'The Voice' te Donkey Hot, bend njegovog sina Vilija. Istaknuo je i kako nije isključen duet sa svojim nasljednikom.