ISKRENI ROCKER

Davor Gobac: 'Nema ljubavi bez bola'

10.01.2020 u 14:28

Bionic
Reading

Frontman Psihomodo Popa i mentor u novoj sezoni 'The Voicea' u kojem su ga, kako je izjavio teško nagovorili na sudjelovanje, ispričao je kako je izabrao kandidate u svoj tim, kako bi reagirao da se njegov sin Vili prijavi u takvo natjecanje i hoće li mirovinu dočekati na pozornici

'Propustio sam puno dobrih pjevača jer sam imao previše ženskih ili muških pa sam morao napraviti ravnotežu u timu.U početku sam vrlo brzo pobrao šest ljudi i onda sam morao paziti. Na kraju je ispalo da smo izabrali doista najbolje, a još je bolje to da se kod njih vidi napredak', izjavio je Davor Gobac za Ekran Večernjeg lista.

Popularni rocker ističe kako je 'Voice' dobar da se otkrije nečiji talent i to kako se snalazi na pozornici. 'Znam da im nije lako jer su se prvi put morali popeti na pozornicu na kojoj su svi gledali u njih. Zato ako to ne volite, bolje to nemojte raditi', poručio je.

Njegov sin Vili, kaže, nije baš sklon takvim showovima jer ima drukčiji glazbeni put. 'Naravno da bih ga prepoznao, pa ima isti glas kao ja. Vili ima neki svoj izričaj, neku svoju glazbu, premda su nam Ramonesi zajednička ljubav. Uz mene se naslušao tih klasičnih bendova kao što su Beatlesi, Stonesi, Doorsi. Sve zna. Nadam se da će to jednog dana uroditi plodom', ističe Gobac.

View this post on Instagram

#timessquare #nyc #psihomodopop

A post shared by dado (@dado.bobac) on

Na pozornici će, rekao je, biti dokle god ide. 'Ne možete stati. Rock'n'roll je najjača droga. Kad se jednom naviknete, nema stajanja. I da nemam bend morao bih se popeti na pozornicu i nešto izvoditi. To je moj način života. Mi smo u bendu cijeli život zajedno, dulje smo u bendu nego što smo sa svojim obiteljima. navukli smo s jedan na drugoga i moramo to raditi. naviknete se na to kao na ženu ili mamu. Bilo je tu svega, pa i svađe, ali to su normalne stvari. Nema ljubavi bez bola', pojasnio je.

  • +10
Davor Gobac Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić