NEUGODAN TRENUTAK

David Beckham s kćerkicom uživao na nogometnoj utakmici, a zbog jedne je stvari postao predmet osude

28.06.2019 u 12:45

Bionic
Reading

Iako ima tri starija sina koji su zaljubljenici u sport i nogomet, nekadašnji nogometaš David Beckham na utakmicu engleske reprezentacije za kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo poveo je sedmogodišnju kćerkicu Harper Seven. Uživanje s mezimicom zbog jedne je stvari postalo predmet zlih komentara

Simpatično druženje oca i kćeri na stadionu Stade Oceane u Francuskoj gdje su David Beckham i Harper Seven pratili utakmicu engleske reprezentacije, zbog jedne je stvari naišlo na kritiku javnosti.

Sve je izgledalo idilično, a nekadašnji nogometaš pokazao se kao pravi brižan otac koji uživa u 'muškom' sportu sa svojom jedinom ženskom nasljednicom, koja je pak izgledala i više nego zainteresirano za stanje na zelenom travnjaku.

  • +2
David Beckham i kćer Harper Seven Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

A onda je u jednom trenutku poznati tata svoju kćerkicu poljubio u usta, kako to poneki roditelji imaju naviku raditi, što je razljutilo korisnike društvenih mreža.

Oko ove teme Beckham se već oglasio u prošlosti kazavši: 'Kritiziraju me jer ljubim svoju kćer u usne. Zapravo ja svu svoju djecu ljubim tako i ne vidim u tome ništa krivo. To je način na koji odgajamo djecu i Victorija i ja u tome ne vidimo ništa sporno.'