KOURTNEY KARDASHIAN

Atraktivna brineta plijeni poglede u klasičnom komadu koji obožavaju Jennifer Aniston i Victoria Beckham

24.06.2019 u 12:47

Bionic
Reading

Kad su u pitanju dnevni stajlinzi, Kourtney Karadashian ponekad zaigra i na kartu vječitog minimalizma koji će uvijek biti in

Baš poput male crne haljine, bijele košulje ili onih 'the' traperica koje nam stoje kao da su krojene baš za nas, bijeli T-shirt je basic komad koji svaka zaljubljenica u modu mora imati u svojem ormaru jer se sjajno uklapa u svaki outfit.

Najstarija članica klana Kardashian-Jenner bila je mamac za poglede u stajlingu za peticu odlučivši se za bijelu majicu koju je nosila s trendi hlačama širokih nogavica i visokog struka.

  • +5
Kourtney Kardashian Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ovu casual kombinaciju zgodna brineta koja se u Malibuu odmara sa svojih troje djece koje ima iz veze sa Scottom Disickom, upotpunila je sunčanim naočalima i stiletticama zmijskog uzorka.

  • +4
Kourtney Kardashian Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/montaža

Da su bijele T-shirt majice najisplativija investicija potvrdila je u jednom ranijem intervjuu i Victoria Beckham te otkrila o čemu treba voditi računa pri kupnji.

  • +2
Victoria Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Stvarno je jako, jako teško pronaći savršenu bijelu majicu, a i sama nosim jednu od majica koje sam dizajnirala. Volim da su moje majice malo predimenzionirane, ali ne previše. Sviđa mi se i kad su malo čvršće, od materijala koji se ne gužva lako i da su zapravo muškog kroja. Ne volim kad imaju širi otvor oko vrata, tako da jako pazim na te detalje', otkrila je Victoria. Osim nje, velike su ljubiteljice bijelih t-shirt majica Jennifer Aniston, Jessica Alba, Katie Holmes...