PODIJELIO JAVNOST

David Beckham na udaru zbog poljupca upućenog kćerkici

05.06.2017 u 15:12

Bionic
Reading

Davida Beckhama, osim što je poznat po svojim nekadašnjim nogometnim uspjesima, mnogi znaju i kao iznimno brižnog oca koji će napraviti sve za svoje četvero djece. Ovoga puta izazvao je veliku raspravu na društvenim mrežama zbog poljupca upućenog svojoj petogodišnjoj kćerkici

Beckhamovi već godinama slove kao jedna od složnijih slavnih obitelji te nikada ne kriju to koliko su povezani i koliko se vole. Prije nekoliko dana David i Victoria Beckham otputovali su s trojicom sinova i kćerkicom Harper u Afriku te su uživali u odmoru.

Kako se ova slavna obitelj zabavlja na odmoru, cijeli svijet ima mogućnost pratiti na Instagramu, na kojem David gotovo svakodnevno objavljuje privatne fotografije.

Budući da su sinovi Brooklyn, Romeo i Cruz već nešto stariji, njegova mezimica Harper uvijek je u središtu pažnje.

I see a lion Daddy ❤️

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on

Tako je njegova objava fotografije na kojoj daje poljubac petogodišnjoj kćerkici izazvala burne rasprave, a sve zbog roditeljskog poljupca u usta. 

Kiss for Daddy ❤️

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on

'Poljubac za tatu', napisao je ispod fotografije, koja je podijelila javnost, nekadašnji nogometaš. 

'Zašto ovo radiš? Mi ovo ne moramo gledati', 'Iskreno, poljubiti vlastitu kćer tako malo je čudno', 'Pokušavam ne suditi, ali jednostavno si ne mogu pomoći. Poprilično je čudno da je ljubi u usta s obzirom na njezine godine', samo su neki od brojnih komentara njegovih pratitelja koje ovaj potez nije nimalo oduševio. 

Mr Cool @romeobeckham

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on

S druge strane neki su reagirali vrlo pozitivno i podržali ga. 

Beautiful boys x kisses from far away ✨ love from the Beckham's X #familytime 🙏🏻X VB

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

'Lijepa fotografija koja pokazuje bliskost između tebe i tvoje kćeri', 'Ignoriraj one koji mrze. Glupi su. Harper nije tinejdžerica, ona je još uvijek mala djevojčica i u ovom postupku nema ništa krivo', stali su ostali u Davidovu obranu.

I think they love him! We 💜 you @davidbeckham X VB 🙏🏻

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Izgleda kako rasprava nije omela slavnu obitelj da nastavi uživati u svom slobodnom vremenu te se na brojne komentare sam David nije oglasio, a fotografiju nije obrisao s profila pa time pokazuje kako se uopće ne zamara ovom situacijom.

Prošlog je ljeta i Victoria Beckham naišla na negativne komentare nakon objave fotografije na Instagramu, na kojoj ljubi malenu Harper u usta.