OBITELJSKI BREND

Victoria Beckham registrirala ime kćerkice Harper

13.04.2017 u 15:03

Bionic
Reading

Kćerka Victorije i Davida Beckhama i službeno je postala dio brenda Beckham. Malena Harper ima samo pet godina, a majka joj je već odlučila zaštititi ime koje će se moći koristiti na cijelom nizu proizvoda ako ona to ikada odluči

Victoria Beckham registrirala je ime svoje kćerke Harper kako bi se ono moglo koristiti na raznim proizvodima, od šminke i odjeće pa sve do igračaka, ali isto tako i u zabavnoj industriji ako ona ikad odluči ići majčinim stopama te zakorači u svijet glazbe. 

Malena Harper nije jedino dijete čije je ime poznata majka zaštitila u registru. Njezini sinovi Brooklyn, Romeo i Cruz također su upisani na listu. Ovim činom najmlađe je dijete slavnog nogometaša i pop pjevačice i službeno postalo dio brenda Beckham. 

'Ovo se obično obavlja kada već imate karijeru i tada vam odvjetnik savjetuje da dobijete nekakvu pravu zaštitu', komentirao je stručnjak Oliver Bray ovaj potez, dodavši kako to možda ima veze s vremenom u kojem živimo, u kojem se slavne osobe iskorištavaju zbog dostupnosti informacija na društvenim mrežama.

David Beckham zaštitio je svoje ime na vrhuncu karijere, 2000. godine, dok se njegova supruga Victoria, koja danas ima i liniju odjeće, na taj potez odlučila dvije godine kasnije.

Njihov najstariji sin Brooklyn dosad je već imao mnogobrojna modna snimanja, a njegov mlađi brat Romeo prije tri godine našao se u istoj ulozi, pozirajući kao glavno lice u božićnoj kampanji poznate kuće Burberry. Najmlađi muški član obitelji Beckham, 12-godišnji Cruz, okušao se u pjevačkoj karijeri te lansirao humanitarni album s božićnim pjesmama. 

Dok neki s čuđenjem gledaju na ovaj potez, ekspert za područje brendiranja Nigel Currie rekao je kako je on vrlo mudar. 'Očito ime Beckham nešto vrijedi i oni ne žele da itko trguje njime te ga koristi za stvaranje vlastite marke', ističe on.