iza tamnih okvira

Evo zašto Victoria Beckham ne skida sunčane naočale

15.05.2017 u 15:25

Bionic
Reading

Sunčane naočale postale su sastavni dio njezina identiteta. Rijetki su trenuci kada smo je mogli vidjeti bez njih, a Victoria Beckham sada je napokon otkrila zašto je to tako

Na nedavnom otvorenju poznate trgovine u Hong Kongu novinari su uspjeli doći do nekadašnje pjevačice, danas uspješne poslovne žene Victorije Beckham. Između ostalog upitali su je zašto je rijetko viđamo bez sunčanih naočala.

'Nosim sunčane naočale jer, kao i većina majki, ostajem budna sa svojom djecom do kasno', priznaje Victoria, a kad je udaljena od svoje djece, provodi sate na telefonu s njima, posebice koristeći videopozive.

'Moja obitelj mi je sve i učinila bih apsolutno sve za njih', kazala je 43-godišnjakinja koja s nekadašnjom nogometnom zvijezdom Davidom Beckhamom ima četvero djece, 18-godišnjeg Brooklyna, 14-godišnjeg Romea, dvije godine mlađeg Cruza te petogodišnju kćerkicu Harper.

Weekend of birthday celebrations with my babies x I love you @romeobeckham 💙

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

'Ako niste znali, ja sve moram imati pod kontrolom', rekla je dalje te dodala kako ne može zamisliti svoj život bez jednog kozmetičkog proizvoda. Radi se o korektoru za podočnjake i to brenda Estée Lauder, s kojim i poslovno surađuje.

Također, rekla je da su sunčane naočale ono što upotpunjuje stajling svake žene i da su jednostavno nezaobilazan detalj. Zato je nedavno izbacila na tržište liniju sunčanih naočala te pokazala kako je još uvijek puna ideja te da njezina dizajnerska karijera ide uzlaznom putanjom. 

#VBEyewear Limited Edition Capsule collection x VB victoriabeckham.com #VBDoverSt #VBHongKong

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on