prekrasna je

Danijela Martinović u ulozi modela zablistala s reklama na pariškim ulicama

22.01.2024 u 12:46

  • +2

Danijela Martinović

Izvor: Pixsell / Autor: Milan Sabic/PIXSELL

Bionic
Reading

Poznata splitska pjevačica još se 2022. godine pohvalila titulom ambasadorice jednog pariškog kozmetičkog brenda, a njezina reklama sada krasi i ulice glavnog grada Francuske

Da su Hrvatice najljepše žene svijeta svi dobro znaju, a među njima svakako se ističu Splićanke. Jedna od najpoznatijih Splićanki Danijela Martinović uskočila je u ulogu modela, a njezine fotografije sada krase čak i europsku prijestolnicu mode!

Naime, kao jedno od zaštitnih lica pariškog brenda Ingrid Millet, Danijela je zablistala na reklamama koje krase ulice Pariza, a skromna pjevačica ovim se uspjehom nije ni pohvalila na društvenim mrežama.

Inače, ovaj luksuzni kozmetički brend prvi je u svijetu kozmetike otkrio učinkovitost kavijara u borbi protiv starenja kože pa je tako ovaj luksuzni sastojak glavni u njihovim skincare proizvodima.

'Ljekovita, revitalizirujuća i njegujuća svojstva iznimno su mi bitna u njezi kože. Nakon svakog nastupa, važno mi je očistiti svoju kožu od teške šminke i dubinski je nahraniti', napisala je Danijela na Instagramu 2022. kada se oglasila kao ambasadorica francuskog brenda.