NOVA AVANTURA

Danijela Martinović u potrazi za mirom otputovala na drugi kontinent

Danijela Martinović

Danijela Martinović

Izvor: Promo fotografije / Autor: Srecko Rundic

Knjiga poezije ‘Šalabahter života’ su intimni zapisi koje je splitska pjevačica napisala u teškim trenucima. Danijeli Martinović koja je već dugo posvećena duhovnim tehnikama, pisanje je pomoglo da iscijeli svoju dušu. Zadovoljstvo i mir je pronašla na putovanju u Nepalu gdje se trenutno nalazi

'Kad si javna osoba, svatko kao da ima pravo na svu mene: moje lice, haljine, cipele i unutarnje organe. Divno je rekla na promociji knjige Milana Vlaović: 'Danijela je pokazala kako joj je dosta da je ljudi i javnost definiraju kroz maternicu', a ja nastavljam da je to 'u najmanju ruku nepristojno, a volim reći i životinjski, neljudski...', ispričala je prije godinu dana, u jeku promocije svoje knjige vrlo osobnih i intimnih zapisa, 'Šalabahter života', izjavila je Danijela Martinović na portalu Sensa. Pisala je, kaže, zbog sebe same, a sve ostalo dogodilo se nevjerojatnim nizom situacija. 'Život je zaista najbolji redatelj', tvrdi pjevačica.

Pjevačica se godinama radi na sebi te je posvećena duhovnosti.

'Otkrila sam razne tehnike, ali ništa nije tako učinkovito, makar u mojem slučaju, kao što je pisanje. Zaista sam samu sebe upoznala tek kada sam s malim vremenskim odmakom pročitala ono što sam napisala. Iskreno, preporučujem svima da osluškuju sebe i počnu raditi ono što ih usrećuje i ispunjava, jer će tek kroz to iskustvo shvatiti da nam nikada ništa i nije bilo potrebno osim tih trenutaka sreće – sve ostalo su gluposti u koje nas želi uvjeriti ovaj ludi svijet', zaključila je Danijela.  

Potreba za mirom odvela ju je u Nepal. Odande je sa svojim fanovima podijelila fotografiju na Instagramu. 'Ponekad je potrebno otputovati miljama daleko, da bi se tamo negdje, gdje nas ništa podsjeća na ništa, gdje ništa ne nalikuje ničem viđenom, a pronađemo izgubljeni dio sebe...', napisala je pjevačica.

  • +4
  • +1

Danijela Martinović

Izvor: Promo fotografije / Autor: Srecko Rundic

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!