SKORO KAO MERLINKA

Danijela Martinović potpuno promijenila imidž, a za sve je kriva Severina

30.09.2017 u 08:57

Bionic
Reading

Splitska pjevačica Danijela Martinović odlučila se na prilično drastičan potez - potpunu promjenu imidža, a za koji je značajnim dijelom zaslužna njena kolegica s estrade Severina

Jedna od publici najomiljenijih domaćih pjevačica Danijela Martinović za kraj godine priprema izlazak svog najnovijeg albuma za koji je pripremila svu silu novosti. Dugogodišnje prijateljstvo i suradnja na estradi sa Severinom ponovo rezultiraju novitetima, a ovog puta uobličeni su u novi duet, potpunu promjenu imidža te činjenicu da će joj upravo Severina biti producentica na novom albumu.

Prijateljstvo dviju splitskih pjevačica iznimnih karijera datira odavno, a druženje se intenziviralo zajedničkim radom na mjuziklu ‘Naša bila štorija’, a uskoro će brojni obožavatelji čuti i njihov prvi duet.

  • +31
Sva lica Danijele Martinović Izvor: Pixsell / Autor: Pixsell

Dragan Brajović Braja, autor pjesme ‘Telefon’, cijeli moj tim i ja našli smo se na jednoj večeri i počeli razgovarati o pjesmama, glazbenim trendovima, trenutnim hitovima i nekim novim vremenima. Svi smo dugo godina u ovom poslu i razgovor je bio nevjerojatno ugodan i konstruktivan. Čim sam čula prvi stih pjesme ‘Telefon’ znala sam da se radi o velikoj pjesmi. Pogledala sam Severinu začuđeno, a ona je kroz osmjeh dodala: ‘Ne ide pjesma onom kome je pisana nego onom kome je suđena’. Odmah je u glavi imala cijelu sliku o tome kako pjesma treba zvučati, kako spot treba izgledati i kako ja trebam izgledati u spotu.

Sve iz glave, taj trenutak na licu mjesta, ideje su doslovno frcale iz nje, pa sam joj rekla: ‘Seve, najbolje da mi ti budeš producentica’, a ona je u svom stilu preko ramena dobacila samo jednu riječ: ‘Hoću’! Kad pogledam život u retrovizor sve velike stvari dogodile su mi se nenajavljeno, bez kovanja velikih planova, bez pametovanja, uvijek je srce vodilo glavnu riječ i upravo se to ponovilo' - iskrena je Danijela u razgovoru za Jutarnji.

Pogledajte novi imidž Danijele Martinović.