SVESTRANA PJEVAČICA

Danijela Martinović se pohvalila svojom novom životnom ulogom

30.09.2018 u 17:53

Bionic
Reading

Brojne pripradnice estrade povele su se za time da osim primarnog, imaju i sekundarni 'biznis'. Osim što je publika poznaje po pjesmama i pozitivnoj energiji, Danijela Martinović je i dizajnirala parfem, a okušala se i kao uspješna autorica knjiga. U posljednje vrijeme je počela objavljivati inspirativne poruke, a sad je, kako je ranije najavila - otvorila vrata jedne potpune nove sebe, te je pred širokom masom pričala o patnjama kroz koje je godinama prolazila

Danijela Martinović nedavno je progovorila o svojim bolnim životnim trenutcima, a sada je i na konferenciji TEDxZagreb pričala o tim svojim iskustvima. 'Sinoć sam stala na binu prvi put ne da bih pjevala, već da bih govorila. Iskustvo koje je mom životu dalo sasvim novu dimenziju', pohvalila se pored fotografije na Instagramu.

U posljednje vrijeme pjevačica se posvetila se duhovnosti i održavanju unutarnjeg mira, a među ostalim je lani otputovala u Nepal na duhovno putovanje. Pohađala je autogene treninge, a postala je i theta-praktičar, osoba koja ulazi u stanje theta-moždanih valova i tada jasnije vidi problem osobe koju tretira.

Sve češće na svom Instagram profilu objavljuje citate iz svoje zadnje knjige 'Šalabahter života' koju je predstavila prije dvije godine u Zagrebu. Hoće li se i Danijela poput svojih kolegica Tatjane Matejaš Tajči i Ivane Plechinger odlučiti na svojevrsnu 'lifecoach' karijeru, pokazat će vrijeme.

  • +10
Danijela Martinović Izvor: Pixsell / Autor: Hrvoje Jelavić