KAO DA NE STARI

Danijela Martinović objavila fotografiju staru 30 godina: 'Ovdje samu sebe podsjećam na jednu našu pjevačicu...'

26.06.2018 u 10:24

Bionic
Reading

Splitska pjevačica jedna je od onih koja se ne srami svoje prošlosti. Danijela Martinović 1988. debitirala je na Splitskom festivalu, kasnije pjevala u grupi Magazin, a danas gradi uspješnu solo karijeru. Nerijetko se na društvenim mrežama prisjeća nekih davnih dana i svojih pjevačkih početaka sa svojim fanovima. Ovog puta ih je pitala na koga ih podsjeća na fotografiji staroj tri desetljeća

'Moj prvi plakat za nastupe, 1988. godine. Ovdje samu sebe podsjećam na jednu našu pjevačicu... Znate li na koga mislim? Podsjećam li i vas?', napisala je Danijela Martinović pored fotografije koju je objavila na Facebooku. Većina ju je usporedila s Meri Cetinić, a neke je podsjetila i na Sanju Doležal. Neke je pak podsjetila i na Lepu Brenu i na Zoricu Kondžu.

'Kao djevojka od 17 godina postala sam pjevačica grupe Delfini (godinama prateći sastav Olivera Dragojevića) i već nakon nekoliko mjeseci krenuli smo na turneju s Mišom Kovačem. U velike sportske dvorane po cijeloj regiji koje su, naravno, bile rasprodane. Od početka do kraja koncerta vladala bi potpuna euforija. Bila sam izvan sebe od te energije i svega što sam vidjela. Na lijevoj strani pozornice pjevala sam prateće vokale, promatrala i učila. I naučila najvažniju lekciju - trebaš imati vrlo jasno predodžbu o tome tko si, tek tada to drugi mogu vidjeti', izjavila je ranije na temu početaka svoje karijere.

  • +4
Danijela Martinović Izvor: Promo fotografije / Autor: Srecko Rundic