ŠTO SE DOGAĐA

Danijela Martinović podijelila djelić intime i sve zbunila: 'Dugo sam se bojala samoće, ali od samoće se pobjeći ne može'

29.05.2018 u 10:31

Bionic
Reading

Na iznenađenje mnogih, poznata splitska pjevačica Danijela Martinović oglasila se putem društvenih mreža i progovorila o temi o kojoj rijetko govori u medijima

Danijela Martinović na estradnoj je sceni dug niz godina i čitavo to vrijeme nikada nije privatni život stavljala u fokus, no ovih dana mnoge je zbunila emotivnim riječima koje je napisala putem svojih društvenih mreža.

Sa svojih 37 tisuća pratitelja i obožavatelja podijelila je djelić intime i poručila kako se ne bi trebali bojati samoće.

'Dugo sam se bojala samoće i bježala, bježala od nje dok nisam shvatila da se od samoće pobjeći ne može... Sada kada smo već dugo nas dvije na TI, mogu samo reći: usudite se, morate probati, morate je osjetiti, pomirisati, dotaknuti i sve će se u vašem životu zauvijek promijeniti', napisala je ispod svoje posljednje objave 46-godišnja Splićanka.

  • +4
Danijela Martinović Izvor: Promo fotografije / Autor: Srecko Rundic

U brojnim komentarima ispod ovih velikih riječi javili su se fanovi koji su joj pružili podršku, a bilo i onih koji su ostali zbunjeni. 'Kakva samoća? Pa imaš Petra', oglasila se jedna od obožavateljica.

Naime, Danijela je u dugogodišnjoj vezi s glazbenikom Petrom Grašom, a iako se trude svoju ljubav držati što intimnijom, ponekad ih se može vidjeti skupa na javnim događajima.