sretnija nego ikada prije

Danijela Martinović: 'Negdje oko Božića moj će se san ostvariti'

22.07.2023 u 18:00

Bionic
Reading

Splitska pjevačica zadnjih mjesci je u fokusu javnosti zbog nove ljubavi s inspektorom Josipom Plavićem, u kojeg se zaljubila prošle godine, dok su surađivali na slučaju krađe njezinog identiteta, ali i nove knjige koju trenutno promovira

Danijela Martinović u razgovoru za Story kaže da je u svojoj novoj knjizi temeljito pisala o tome koliko je 'prvi pogled nepouzdan, da ne treba olako stavljati etikete na ljude, da se ispod površine krije mnogo nijansi, da se i nestabilnim koracima može prijeći određena udaljenost, da je putovanje vrednije od cilja, da se snaga, kao i nada, krije ondje gdje je ne očekuješ'.

Danas, izjavila je, 'zna da je baš ondje gdje treba biti, ali i da je uvijek bila upravo ondje gdje je trebala biti'. Ponekad je, priznaje, 'znala udarati glavom o zid dok su vrata pokraj nje cijelo vrijeme bila otvorena - trebalo se samo malo se izmaknuti i pogledati u stranu'.

  • +2
Danijela Martinović Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Cagalj/PIXSELL

Otkrila je što je o knjizi rekao njezin partner Josip Plavić. Bio je, kazala je, upoznat samo s pojedinim dijelovima, a tek kada je knjiga tiskana, pročitao ju je u cjelini. Tada joj je rekao da 'vjeruje da će mnogo ljudi čitajući pronaći smisao u izazovnim trenucima svog života i shvatiti poruke i lijepih i manje lijepih razdoblja'.

'Dugo sam maštala o maloj kući okruženoj prirodom i cvijećem. Negdje oko Božića moj će se san ostvariti, odgovorila je pjevačica na pitanje gdje se nalazi njihova zajednička zagrebačka oaza i koji su njihovi sitni gušti.