NOVI PROJEKT

Danijela Dvornik ponovno u radovima na Braču: 'Ja sam u prošlom životu sigurno bila građevinar'

28.06.2022 u 20:25

Bionic
Reading

Nakon što je potpuno renovirala obiteljsku kuću na Braču, Danijela Dvornik bacila se u nove radove. Evo čime se sada bavi i kako izgleda njezin novi projekt

Iako je ljeto i službeno stiglo, a s njime i prve velike vrućine, Danijela Dvornik nema mira. Nije jedna od onih žena koja stigne odmarati pa ni u zasluženoj mirovini, već je zasukala rukave i prionula na još jedan projekt na otoku. Nakon renovacije kuće na Braču koja je trajala nekoliko sezona i bila podijeljena u faze, gospođa Dvornik našla si je novu zanimaciju.

Sada gradi kućicu u svom polju, gdje ima masline i začinsko bilje. Prvi radovi vidljivi su na fotografiji koja je osvanula na Instagramu, a koju je objavila sama Danijela.

Na njoj pozira uz susjedu te razgovara na telefon. U opisu fotografije dala je do znanja kako je tekla njezina konverzacija s majstorima i dobavljačima radnog materijala.

'Je li stižu grede? a kad? Je li sve ono sto sam naručila? I nosači fleksibilni ? Dobro , a je li triba i agregat ? Kanta benzine? Smatraj da je sve riješeno Moja susjeda Jagoda, iza mene : A moja čerce, sutra ću ti donit u teću punjene paprike , vidim ja da ti nemaš vrimena. Ja sam u prošlom životu sigurno bila građevinar', stoji ispod objave.

Danijela je osim toga jasno dala do znanja da je i više nego ispunjena novim projektom te još jednom naglasila da obožava život na otoku.