uvijek iskrena

Daniela Trbović: 'Nakon pandemije i potresa, frustracija zbog kilograma i bora još je smješnija'

01.11.2020 u 17:02

Bionic
Reading

Mnogima jedna od najomiljenijih televizijskih voditeljica, gledatelje uveseljava još od 90-ih godina kada se prvi put pojavila u kultnom 'Hit Depou' i vodila glazbenu ljestvicu top hitova u društvu Hameda Bangoure. Nakon toga uslijedili su brojni drugi projekti u kojima je sve više osvajala srca publike, a trenutno je angažirana na emisiji '5.com s Danielom'

Daniela Trbović poput svojih drugih televizijskih kolega trenutno radi u posebnim uvjetima. S maskama su, kaže, u svim radnim prostorima i u studiju tijekom probe. 'Za vrijeme snimanja ih nemamo, ali zato smo u ovu sezonu ušli bez publike i razmjestili, proširili pozornicu za glazbenike. Gosti i ja smo na udaljenosti koja je veća od propisane. Odgovorni smo i oprezni', opisala je Daniela Trbović za Večernji list.

U emisiju uvijek ulazi entuzijastično, sve privatno u tom trenutku pada joj u drugi plan. 'Sjajan je to bijeg od svakodnevice, balon koji puca nakon snimanja pa onda ateriram više-manje uspješno', tvrdi.

Rekla je da nije ni otok ni stijena te da je uvijek 'unutra' sto posto. 'Kad smo u '8. katu' imali teške, osjetljive teme, nije bilo lako, bilo je i suza. Svatko bi tako reagirao pa i obična voditeljica', priznaje Daniela. Svaka emisija koju radi smatra vrhuncem karijere. 'Nema veće ili manje emisije, za svaku jednako gorim i trudim se. Svaka je emisija novi ispit, test sposobnosti. Istraživanje, igra i radost', rekla je. Daniela je od 2006., na terapiji je hormonima zbog štitnjače.

'Sa štitnjačom se odavno ne borim, već živimo u skladnom suživotu zahvaljujući doživotnoj terapiji. Ništa dramatično. Mnoge žene imaju terapiju za štitnjaču i celulit. I ja sam jedna od njih. Što se tiče pandemije, perem ruke kao i prije, držim razmak i pravilno nosim masku. Ako mogu zdravstveni radnici biti po osam sati kamuflirani, ne znam zašto bi meni maska predstavljala problem. Ne vidim možda što mi piše na popisu za kupnju?', kaže. Pričala je i o sinu Lovri.

'Moj sin uopće ne gleda moj posao. Ja sam mu osoba za 'po doma' i nemam nikakvu zvjezdanu auru. Iako, njegova je ekipa na YouTubeu otkrila 'Najslabiju kariku' pa se i on ponekad naslađuje. Inače, do mene nisu stigle glasine da komade bari maminim imenom', ističe. Prošli mjesec je proslavila 57. rođendan. Na pitanje kako održava vitku liniju, i plaše li je godine i starenje Daniela poručuje: 'Nakon pandemije i potresa, frustracija zbog kilograma i bora još je smješnija. Starenje živim, ne plašim ga se. Plašim se nemoći, ali ni po tome nisam jedinstvena'.