bile su uz vatrene

Daniela Gračan nam je ispričala dojmove iz Berlina, navijala je u društvu još jedne ljepotice

17.06.2024 u 19:30

Bionic
Reading

Strastveni navijači, kakvim se naša zemlja i ponosi, u Njemačkoj su napravili odličnu atmosferu. Među brojnim Hrvatima u Njemačku je stigla i jedina je Hrvatica kojoj je pripala svjetska kruna ljepote

Daniela Gračan u Berlin je stigla kao gošća Nensi Kustić, supruge predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza Marijana Kustića.

'Nensi je moja draga prijateljica i iz istog grada smo, a nekad je bila moja studentica', otkrila nam je doktorica znanosti, redovita profesorica u trajnom zvanju na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu na Sveučilištu u Rijeci.

'Bile smo jako tužne zbog rezultata, ali vjerujemo da ćemo ostale utakmice pobjediti', kaže nam Daniela, inače supruga Nenada Gračana, izbornika ženske nogometne reprezentacije. S njima na tribinama utakmice naše momčadi sa Španjolskom, bila je i Davorka Dalić, supruga izbornika naše nogometne reprezentacije, Zlatka Dalića, koja je kao i uvijek navijala sa hrvatskom zastavom.

Retro tenisice koje ćemo viđati posvuda Izvor: Profimedia / Autor: tportal.hr

'Bilo je predivno i veličanstveno. Cijeli Berlin je bio pun naših 'kockica'. Na žalost nisam bila u našem dresu jer mi nije stigao na vrijeme. Bio je na potpisivanju', ispričala nam je Daniela.

U Berlinu je bila i jedna od njezinih kćeri, Laura, po riječima ponosne mame - apsolutni fan i poznavatelj nogometa.

Osim Laure, podsjetimo, Daniela i Nenad Gračan imaju i kćeri Emu i Almu. Sretan i skladan par vjenčao se 1999. godine, a ove godine očekuje ih i 25. obljetnica braka, odnosno srebrni pir. Ranije je pričala na temu dugovječnosti braka pa je rekla da 'ništa bez poštovanja i kompromisa'. Smatra da je to najvažnije i tko god kaže da samo cvjetaju ruže - laže. 'Ima i uspona i padova ali to ih jača, objasnila je i dodala da je bitno 'ne izgubiti sebe'.