lijepa tradicija

Obitelj Daniele Gračan šalje sve zabavnije čestitke, a ovako se kod njih slavi ove godine

29.12.2023 u 17:12

Bionic
Reading

Nekadašnja kraljica svijeta, doktorica znanosti svake godine u praznično vrijeme razveseli svoje prijatelje i suradnike svečanim i raskošnim fotografijama svoje obitelji. Ove godine snimili su svoju petu čestitku

Photo session koji ostaje kao uspomena, do samo prije nekoliko godina bio je rezerviran za stanovnike Pariza, New Yorka, Londona ili Beča no božićno fotografiranje u profesionalnim studijima (ili nekom drugom lijepom ambijentu) već je nekoliko sezona aktualno i kod nas.

Taj 'običaj' su prihvatili brojni domaći poznati, a među njima je i Daniela Gračan. Otkako je postala majka, istinski gušta u najljepšem mjesecu u godini sa svojom obitelji i trudi se da svake godine sačuvaju lijepe uspomene.

U prosincu svake godine za potrebe fotografiranja sa svojim najmilijima angažira svoj dobro uigran tim koji se potrudi da sve izgleda kao da je s kraljevskog dvora. Rezultat pažljivog rada s kojim se postigao savršen obiteljski sklad je čarobna praznička atmosfera.

Iznimka nije ni ova godina kada su blagdane čestitali uz nove obiteljske fotografije. Njihove čestitke su priče o ljubavi, sreći i zajedništvu, a ona uz supruga Nenada Gračana i njihove tri kćeri Laura, Ema i Alma uvijek zablistaju u usklađenim modnim kombinacijama.

'Božićne blagdane slavimo obiteljski! Svi se okupimo. Kod nas doma obično bude stol za 10 ljudi. Cure dođu doma, Ema stufira u Osijeku. Mama i tata i sestra Kristina sa suprugom i sinom Markom. Svako ima svoje zaduženje! Ja za dekoraciju kuće, Ema za kolače, tata za bakalar na bijelo, a Neno i mama za ostatak delicija. Najmlađa Alma pomaže oko pakiranja poklona a Laura je dobri duh koji svima pomaže', ispričala nam je Daniela.

Kad je riječ o darivanjima, kaže da im je bitno da su od srca. 'Osluškujemo tko šta želi, najbitnije je pokazati znak pažnje uz 'Ajme baš sam to željela!'. Mama i tata dobili su sobni bicikl, Alma se najviše veseli knjigama, Laura tenisicama a Ema novom parfemu', otkrila je. Za doček Nove godine spremaju se u Dubrovnik. 'Cure će biti sa svojim društvom na Krku, a Alma ide u Zagreb', rekla je.