nezaboravni doživljaj

Daniela Gračan podijelila je s nama fotografije i dojmove sa svog posljednjeg putovanja

13.10.2023 u 15:34

Bionic
Reading

Jedina Kraljica Hrvatske koja je osvojila i prestižnu titulu Kraljice svijeta, nedavno je sa svojih dvije kćeri uživala u čudesnim krajolicima Bliskog Istoka, a kako su se ondje provele i kakve uspomene nose od tamo, doznali smo iz prve ruke

Rijeka Jordan, let balonom, Crveno more, Mrtvo more, Mojsijevo brdo.. sve su to nedavno vidjele i doživjele Daniela Gračan i njezine kćeri Alma i Ema.

'Proslavile smo Almin 18 rođendan. Laura je bila na Palmi pa nije mogla sa nama, a suprugu su naše aktivnosti 'prenaporne'. No nas tri imale smo izvrstan program i vodiča koji je rođen i živi u Amanu, a studirao je turizam kod nas pa odlično poznaje jezik i naše navike', ispričala nam je doktorica znanosti.

'Najdojmljivije? Teško pitanje! Let balonom, genomenalno iskustvo koje je započelo kad su nas pokupili u 4 u jutro u našem beduinskom kampu u kojem smo noćili i vozili sat vremena po pustinji, mrklom mraku bez cesta i signalizacije do uzletišta balona. Međutim, Petra je fascinantna, ostavlja i bez teksta i bez daha. Ima dušu jer tamo još uvijek žive beduini sa svojim običajima. A da ne govorimo o duhovnosti i o korjenima naše vjere, još od Mojsija i brda Nebo sa kojeg je vidio obećanu zemlju pa do rijeke Jordan gdje je Ivan Krstitelj krstio Isusa', opisala je Daniela.

  • +6
Putovanje Daniele Gračan Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Privatni album