raskošan retro party

Veliki dan u obitelji Daniele Gračan: Otkrila nam je djelić slavlja

03.10.2023 u 15:09

Bionic
Reading

Nekadašnja Kraljica svijeta, a danas profesorica na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvo u Opatiji, živi pravu idilu. U braku je sa sedam godina starijim nogometnim trenerom Nenadom Gračanom, a ovih dana su imali veliki razlog za slavlje. Njihova najmlađa kći Alma postala je punoljetna

'Almi smo organizirali pravi retro party. Iznajmili smo kinodvoranu u našem malom Lovranu. Ona je pozvala 80-ak svojih prijatelja iz škole u Rijeci, Zagreba i Vrbnika. U ponoć smo dočekali rođendan. Još dan prije u kinu se prikazivao film, a već u subotu ujutro tehničari su razmontirali gledalište. Nakon toga sam s prijateljicama i sestrom uređivala dvoranu i slagala balone (nismo imali dekoratera), a namještaj smo nosili od doma', kaže nam ponosna mama Daniela Mihalić Gračan i nastavlja:

'Ema (sestra) i prijateljica Stela napravile su catering, pobrinule su se za svu hranu i piće. Suprug i ja smo samo čestitali, otplesali valcer i ostavili djecu da se zabavljaju. Ovo je bila njezina zabava, a ovu nedjelju planiramo obiteljsko okupljanje jer najstarija Laura (nje nije bilo jer je bila u Palma de Majorci s kolegicama s faksa) ima rođendan 10. listopada, a Ema slavi 15. listopada. Emotivno je to… sad više nemam maloljetno dijete', iskreno nam govori.

  • +2
Daniela Mihalić Gračan Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Privatni album

Za Almu (koja nosi ime Danieline majke, a na španjolskom znači 'duša'), ranije je rekla da joj je najsličnija od sve tri kćeri. Svira violinu, klavir i gitaru.

Podsjetimo, Daniela je priznanje za svoju ljepotu dobila 1990. godine kao Kraljica svijeta, a u međuvremenu je doktorirala i postala profesorica te predaje na fakultetu. Sa suprugom i tek rođenim dvjema kćerima godinu je dana živjela i u Splitu, dok je Neno bio trener Hajduka, a sada žive u Lovranu. Često su i kod Danielinih roditelja u Vrbniku na Krku, to im je drugi dom.

skladan par

[FOTO] Daniela Gračan u rijetkom izlasku sa suprugom Nenadom, a pažnju je privlačila i njihova mezimica Ema

Pogledaj galeriju