ovo se ne događa često

Danas svi govore o tome kako je 'nepobjedivi' lovac iz 'Potjere' kiksao s osam netočnih odgovora

tportal

Izvor: Screenshot / Autor: Screenshot/HRT

Sinoćnja emisija popularnog kviza još je jednom zabavila svoju vjernu publiku. Natjecatelj Karlo, Goran i Darian imali su 13 koraka prednosti u završnom krugu odgovaranja pitanja, ali Krešimir Sučević Međeral iznenadio je i njih, ali i voditelja Joška Lokasa svojim netočnim odgovorima

'Zapamtite ovaj datum. Nisam siguran da sam ikada vidio u jednoj emisiji da je Krešo ponudio toliko netočnih odgovora zaredom', poručio je Joško Lokas natjecateljima. Nepobjedivi lovac sinoć se nije baš previše proslavio, a to je i sam zaključio. 'Ne znam koliko netočnih odgovora je bilo, oko sedam ili osam. Dečkima svaka čast', rekao je Krešimir Sučević Međeral.

Na početku emisije Joško Lokas je natjecatelja Karla usporedio s Krešom pa se on nakon pobjede našalio: 'Ne znam što reći, ali drago mi je da sam pobijedio dvojnika'.

tportal

Izvor: Screenshot / Autor: Screenshot/HRT

Podsjetimo, među pitanjima na koje lovac nije ponudio točne odgovore bili su iz područja sporta, točnije hokeja i umjetnosti. Neka od njih bila su: 'Čiju odrubljenu glavu Meduza drži u ruci na skulpturi Luciana Garbatija?', 'Koji je dnevni list imao rekordnu nakladu za urednikovanja Joška Kulušića?', 'Koji su kviz na HRT-u vodili Duško Modrinić, Mirko Fodor, Željko Pervan i Mario Petreković?', U koji su francuski klub zajedno iz Hajduka prešla braća Vujović?', 'Od koliko se kilometara sastoji jedan terametar?'.

Karlo, Goran i Darian kući su odnijeli 66.500 kuna.

tportal

Izvor: Screenshot / Autor: Screenshot/HRT

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!