ne skriva radost

Danas je poseban dan za jednu od najljepših Hrvatica: Čestitke joj pristižu sa svih strana

22.12.2020 u 09:40

Bionic
Reading

Uz loto djevojku i voditeljicu ne vežu se nikakvi negativni medijski napisi, niti se njezin privatni život stavljao pod povećalo. Živi jednostavno i neopterećeno, ne objavljujući prečesto fotografije sa svojim suprugom. No, danas je njihov veliki dan, slave godišnjicu braka pa je napravila iznimku

Jelena Lešić prije dvije godine bez velike pompe i najave izrekla je sudbonosno 'da' svojem tadašnjem dečku Krešimiru Lešiću. 'Hohohoho. Netko ima godišnjicu', pohvalila se u najnovijoj objavi poznata HTV-ovka i svom suprugu Kristijanu čestitala na izdržljivosti. U Instagram storyju je podijelila više njihovih fotografija sa simpatičnim komentarima.

Ceremonija njihovog vjenčanja bila je intimna i upriličena za najbliže članove obitelji. Jednom prilikom je ispričala kako nikada nije ni zamišljala svoje vjenčanje niti je maštala o savršenoj vjenčanici pa zato nije ni htjela raditi preveliku strku oko tog dana. Taj dan joj je bio radan, snimala je najave za emisiju, tako da je bila sređena, a vjenčanje se održalo popodne, nakon čega su otišli na večeru.

Njezin suprug je s Lošinja i stoga Jelena živi na relaciji Zagreb - Lošinj. Izjavila je da joj nije nikakav problem svaki vikend putovati na omiljeni otok jer obožava voziti i putovati sama.

Za loto djevojku Jelenu Lešić mnogi kažu kako je jedna od najljepših Hrvatica, a titulu Miss Universe osvojila je 2005. godine kada je imala 18 godina i Jelena često ističe kako joj je to bila prekretnica u njezinom životu. Uživa u braku i za nju on ima posebno značenje. Kad je riječ o majčinstvu svojedobno je rekla da kod nje sve uvijek dođe u svoje vrijeme pa će tako i to.

  • +5
Jelena Lešić Izvor: Cropix / Autor: Livio Andrijic / CROPIX