dirljiva posveta

Damir Kedžo uputio nježnu poruku važnoj ženskoj osobi u svom životu

22.09.2020 u 12:45

Bionic
Reading

Jedan od naših najperspektivnijih glazbenika o svemu rado govori, no ne i o privatnom životu. Ne skriva ga, ali smatra da je nepotrebno o njemu pričati. Ranije je izjavio da cijeni svoju intimu, ljude koji su mu bliski i da ne prostituira svoju obitelj. Stoga su rijetke fotografije koje objavljuje s nekim od svojih najmilijih

Sestra Damira Kedže, Doris proslavila je svoj veliki dan, a nježni braco čestitao joj je i preko društvenih mreža uz zajedničku fotografiju pored koje je napisao: 'Sretan 21. rođendan seko! Kiflice su bile ludilo!'. Mnogi su fanovi čestitali simpatičnoj brineti rođendan i komentirali koliko su slični.

'Dosta je velika razlika u godinama među nama, pa je prije bilo drugačije. Sada smo brat i sestra i jako dobri prijatelji. Tako to bude kad braća i sestre odrastu, pa se sve bolje razumiju', izjavio je ranije pjevač za Jutarnji list. Inače, mnoge svoje tetovaže posvetio je majci i sestri.

'Ova kriza ostavlja traga na sve, pa tako i na glazbenu industriju. Za puno toga na što smo navikli smo uskraćeni, ali treba se osvrnuti oko sebe i pogledati što je ono što imamo. Gladan nisam, na cesti nisam, okružen sam ljudima koje volim. Najbitnije je tu, stvari će se kad tad normalizirati. Čeka se cjepivo, ali do tada treba gledati realno na situaciju. Ljudi su kroz povijesti suočavali s nezamislivim strahotama. Vjerujem da će i ova ubrzo proći', poručio je Damir Kedžo za tportal.