ne krije zadovoljstvo

Damir Kedžo se hvali: 'Ne mogu vam opisati koliko mi je lijepo'

25.05.2020 u 14:56

Bionic
Reading

Ovu je godinu pjevač je počeo ostvarenjem svog sna, pobjedom na Dori. Pobjednička pjesma 'Divlji vjetre' vrlo je brzo našla put do srca publike, a ovih dana slaveći svoj rođendan sa fanovima je podijelio koliko je zapravo sretan

'Godina nova, oči snova pune. Evo me na 33. Da mi je netko pred 10 godina rekao da ću se ovako osjećati, rekao bi mu da je lud. Toliko novih ideja, toliko snova, toliko mira... Ne mogu vam opisati koliko mi je lijepo. Trebalo je doći do tu i hvala svima koji su svojim postojanjem u mom životu dali i svoj doprinos tome. Nemam vam nekih prevelikih mudrosti za reći. Osim da mi je lijepo. Da me veseli sto sam živ i zdrav i što mi je ljubav prema stvarima za koje živim svaki dan sve veća. Želja nemam, snova bezbrojno i veselim se svemu sto me čeka. I siguran da ću vam dati najbolje od svega što znam', poručio je Damir Kedžo na društvenim mrežama.

Umjesto finala, glasovanja i biranja pobjednika, nedavno je održan dvosatni show najstarijeg pjevačkog natjecanja na svijetu u kojem su se predstavili svi koji su trebali nastupiti na ovogodišnjem natjecanju koje je otkazano, pa tako i naš predstavnik.

View this post on Instagram

A haircut!!!!!! Finally!

A post shared by DAMIR KEDZO (@damirkedzo) on

Priliku da se pokažu na pozornici Rotterdama mnogi će dobiti sljedeće godine. Eurosong je zemljama sudionicima dao na izbor hoće li poslati novoga pjevača ili ovoga koji je trebao nastupiti ove godine. Damir Kedžo još ne zna hoće li on sljedeće godine predstavljati Hrvatsku.

Izolaciju je proveo u online koncertima, snimanjima, intervjuima, radu na demo snimkama… Zahvaljujući svojoj Gigi, živahnoj jack russell terijerki puno je vremena provodio u prirodi.